Personal branding shoot met coach Linda

Personal Branding Shoot met Linda In Motus

Jaa! Een van mijn eerste personal branding shoot van 2021 was met beweegcoach Linda van In Motus (op instagram als @in_motus_linda). Sinds ruim een jaar is Linda actief om mensen te inspireren en te helpen met een gezondere lifestyle vooral door middel van bewegen. 

Doel van de personal branding shoot

Linda is bezig met het opzetten van een website en wilde daar graag een aantal passende foto’s voor. Ook wilde ze de foto’s gebruiken om op social media haar diensten meer bekend te maken. Belangrijk voor deze personal branding shoot was dat de foto’s zouden uitstralen wie Linda is en waar ze voor staat: Fit, gezond maar ook toegankelijk en vriendelijk! Een goede toegankelijke locatie om dit uit te stralen is wat mij betreft in de natuur! We zijn lekker naar het bos gegaan en hebben een aantal sprekende portretten van Linda gemaakt. 

Make it personal tijdens de branding shoot

Inmiddels was Linda al wat meer aan de camera gewend en ging het fotograferen heel makkelijk! We deden verschillende poses; actief in de camera kijken, squats, lunges, rennen, springen, opdrukken, planking! Ik doe het haar allemaal niet zo 1, 2, 3, na hoor! Haha zeker niet toen we de lunges met gewichten gingen doen. Die waren stiekem wel een stuk zwaarder dan waar ze normaal mee traint. Maar ze bleef lachen!

Wat er ook op de foto gaat

Naast het ‘personal’ gedeelte van de shoot, maak ik ook foto’s van je producten of diensten. Zo bied Linda een aantal diensten aan zoals o.a. een analyse met haar nieuwe multiscan. Na een meting kan de scan veel inzicht geven over hoe je in balans bent zowel fysiek als mentaal. Super interessant, vind je niet? Deze scan moest natuurlijk ook goed naar voren komen tijdens de personal branding shoot zodat het duidelijk werd hoe het werkt en wat je er mee kan.

Wil jij jezelf en jouw bedrijf ook zichtbaarder maken door middel van sprekende foto’s? Ik kan jou ermee helpen! Ook kan ik je tips geven over hoe je vervolgens deze foto’s inzet op je social media!

Benieuwd naar de behind the scene beelden? Neem een kijkje op mijn instgram @verayve.photo en laat me vooral in een comment weten wat je van de shoot en de blog vind!

Welke productfotografie is geschikt voor mijn bedrijf?

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Ik denk graag met je via een vrijblijvend adviesgesprek of download mijn gratis e-guide.