Creatieve fotoshoot in de natuur met Naomi

Ken je dat? Soms ontmoet je iemand en dan heb je gelijk een klik. Zo was dat ook voor deze creatieve fotoshoot in de natuur met Naomi! Deze lieve spirituele jonge vrouw is geboren en getogen in Limburg en woont al enige tijd in Rotterdam. Hier loopt ze stage in de thuiszorg en zorgt ze met alle liefde voor de mensen die zeker nu wat extra hulp/aandacht nodig hebben. Daarnaast deelt ze mijn passie voor de natuur.

Het was dan ook niet gek dat deze creatieve fotoshoot in de natuur moest plaats vinden. Het plan was om uit te beelden hoe de natuur je tot rust kan laten komen en opladen. Dit is hoe deze creatieve fotoshoot in de natuur verliep!

Set the mood voor de creatieve fotoshoot!

Normaal gesproken maak ik eigenlijk altijd wel moodboards voor een creatieve fotoshoot. Maar voor deze fotoshoot in de natuur was dat eigenlijk bijna niet nodig. Naomi en ik raakte gelijk aan de praat over hoe de natuur je tot rust kan brengen en je weer kan opladen.

We hadden het over het
bewegen en dansen in de natuur en hoe je dat mooi en creatief kan vastleggen in een fotoshoot. We spraken vooral over het gevoel van de fotoshoot in de natuur en dat was eigenlijk al voldoende.

Ook had ik eerder al een aantal moodboards op Pinterest gemaakt die dit gevoel uitbeelden. Deze waren nu dus vooral handig als extra ondersteuning.

Locatie: in de natuur!

Eenmaal op de locatie in de natuur aangekomen is het altijd even zoeken: met al die ideeën die we hebben, waar beginnen we mee? Ik had een picknickkleed en wat andere props meegenomen voor de creatieve fotoshoot in de natuur en we besloten om eerst daar wat mee te doen. Maar al snel bleek dat dat toch niet helemaal werkte en het toch wat fijner was om gewoon vrij te kunnen bewegen. So we did!

Het was ontzettend fijn om met lieve Naomi te mogen shooten en de resultaten zijn prachtig! Benieuw naar waar Naomi zich nog meer mee bezig houdt? Check haar instagram @naomimathilde

Vond je deze blog interessant? Deel deze dan op je social media.
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email