Fashion fotoshoot met @jesseyrodrigus

Fashion Fotografie bij ahoy rotterdam met jesseyrodrigus

Het thema voor deze fashion fotoshoot met Jessey (op instagram als @jesseyrodrigus) was: FKN YOUNG. Jaren 90, analoog, speels, rond hangen, verveling, stoer, denim – but make it fashion.

Wat misschien nog wel leuk om te weten is dat het tijdens deze fashion fotoshoot in februari nog relatief warm was. Jessey heeft in een koud spijkerstof achtig hemdje gestaan en ik (als koukleum) heb zelfs in mijn t-shirt staan fotograferen! En nog geen 3 dagen later was heel Nederland bedekt onder de sneeuw! Haha! Hoe is het mogelijk!

Benieuwd naar de behind the scene beelden? Neem een kijkje op mijn instgram @verayve.photo en laat me vooral in een comment weten wat je van de shoot en de blog vind!

Welke productfotografie is geschikt voor mijn bedrijf?

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Ik denk graag met je via een vrijblijvend adviesgesprek of download mijn gratis e-guide.