Fashion shoot met @Bunganoz

Fashion shoot op locatie

Met de Fashion shoot op locatie breng je jouw brand story tot leven. Geschikt voor brands & influencers.

Wat is een fashion shoot?

Met een fashion shoot vertel je een verhaal. De foto sells a lifestyle. Meestal is het doel van een fashion shoot het aanprijzen van producten en kleding. Deze laat je terug komen in een inspirerende omgeving waar de focus ligt op de sfeer en stijl van jouw merk. Dat is dus perfect om het verhaal van jouw bedrijf, jouw brand story, te vertellen.

Wat is er mogelijk met de shoot?

Ontzettend veel! Je kunt denken aan een fashion editorial, een personal branding shoot of een product shoot van je nieuwste collectie. Jij vertelt mij wat voor iets je in gedachten hebt, vervolgens gaan we samen brainstormen over de sfeer, locaties, outfits en style van de fashion shoot.

Verschillende fashion foto's

Eenmaal samen op pad maak ik verschillende fashion foto’s in close-up, detail en overzicht, zodat je gevarieerde beelden krijgt en die kan inzetten voor je instagram feed maar ook je website, nieuwsbrieven en andere social media kanalen.

Pakketten & Prijzen

Fill Your Feed Shoot

Een fashion fotoshoot speciaal voor een professionele update van je feed! Met 31 foto’s heb je een maand lang iedere dag iets te posten!

399,-

Fashion Shoot

We pakken uit met meerdere outfits op verschillende locaties.

649,-

Full Out Fashion Shoot

Alles komt hier samen; fotografie, make-up, styling! We zorgen ervoor dat we in 1 dag genoeg content maken voor het komende seizoen. Let’s create together!

Prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten (€ 0,25 p/km). Binnen 1-3 weken (afhankelijk van de shoot) ontvang je jouw foto’s die klaar zijn om ingezet te worden voor jouw Instagram, andere social media, website, drukwerk etc.

Pakket op maat?

Dat kan! Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en samen spreken we over de mogelijkheden.

Dit zeggen anderen over de fashion shoot!

"Met Vera shooten is zeker een aanrader. Het is erg gezellig en ze staat ook open voor nieuwe ideeën van het model, wat ik zelf heel fijn vind. Dan kan je leuk experimenteren tijdens de shoot met erg mooie resultaten!"
Instagram shoot met @Bunganoz
Bunga
Model
“Ik heb meerdere keren met Vera samen geshoot, Vera is een hele lieve spontane meid. Ze neemt goed de regie binnen een fotoshoot maar staat ook zeker open voor andere ideeën, deze fijne samenwerking met Vera zorgt voor een super eindresultaat!”
portret en lifestyle fotoshoot met instagrammer Pien van der Sommen
Pien van der Sommen
Mode Instagrammer
“Het is onwijs ontspannen om met Vera te schieten. Ze stelt je op je gemak en geeft goede instructies. Zo wordt er een creatieve en relaxte omgeving waar ook ruimte is voor input van het model. Vera zorgt ervoor dat je binnen 5 minuten zekerder in je schoenen staat. Een feestje om mee samen te werken!”
Fashion shoot op locatie met Daryl Fijneman
Daryl Fijneman
Video- en performance artist

Wie ben ik?

Hi, mijn naam is Vera IJzelenberg, afgestudeerd Grafisch Ontwerper & Fotograaf die leeft voor het verbeelden van verhalen. Vaak met een sociale boodschap. Verhalen kunnen verteld worden op ontzettend veel verschillende manieren. Ik ga graag samen met jou opzoek naar alle mogelijkheden die er zijn om het verhaal van jou en jouw bedrijf zichtbaar te maken.

Think we're a match?

Wat leuk! Ik kom graag vrijblijvend met je in contact om onze ideeën uit te wisselen. Laten we samen jouw brand story vertellen.

Plan een gratis intake

Voordat ik een gratis intake kan inplannen kom ik graag wat meer te weten over jou en jouw online business. Zo kan ik zien of we een goede match zijn en wat ik voor je kan betekenen.