Dynamische Fashion Shoot voor social media met @bunganoz

instagram Fotoshoot met Bunga door Vera IJzelenberg
Fashion shoot voor social media

Deze week heb ik de getalenteerde Bunga ontmoet voor een fashion shoot voor social media! Ze is niet alleen een fijn model om mee te werken maar ook tweedejaars rechtenstudent. Een echte ‘beauty and the brains’ dus! We spraken af ​​op het station van Breda en begonnen met de fashion shoot op het dak van de parkeergarage. Een prachtige locatie met veel glas en reflectie.

Fashion Foto’s voor social media

Het was zo makkelijk om met Bunga te fotograferen voor haar social media. Ze is erg comfortabel met poseren voor de camera, het ziet er allemaal zo natuurlijk uit bij haar! Wat het voor mij heel gemakkelijk maakt om samen te werken en esthetische fashion foto’s van haar te maken met een arty/fashion vibe.

 

Fotografie voor creatieve Bunga

Bunga houdt er ook van om zelf creatief te zijn voor haar social media! Vaak gaat ze fotograferen met haar vrienden, gaat ze naar prachtige locaties om te fotoshooten en maken ze hele gave foto’s van elkaar! Oh! Ennnn… ik was ook onder de indruk van een reeks boekomslagen die ze maakt voor verhalen van mensen die ze op internet ontmoet. Ze liet me meer dan 50 verschillende ontwerpen zien!

Je moet deze mooie jonge vrouw zeker eens bekijken op Instagram: @bunganoz

Het was onzettend fijn om met Bunga te shooten! We hebben onze krachten gebundeld en dat leverde mooie resultaten op om te delen op social media. In de toekomst zullen er zeker nog meer samenwerkingen zijn! Stay tuned!
Let’s get social!
Heb je nieuwe content nodig voor je social media? Nieuwe #portretfoto voor op je website, #LinkedIn of Tinder? Laten we samen iets moois neerzetten! 🙌 Check deze pagina voor de pakketten die ik aanbied. Let’s create together🔥
 
Explore, Create, Inspire.
X Vera

Welke productfotografie is geschikt voor mijn bedrijf?

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Ik denk graag met je via een vrijblijvend adviesgesprek of download mijn gratis e-guide.