Portret fotografie Vera IJzelenberg

Fotografie voor brands & ondernemers

Ik help jou, als creative ondernemer, aan unieke, speelse foto’s voor je website en social media!

Foto's die voor zichzelf spreken

“picture is worth a thousand words” zeggen ze niet voor niets. De foto’s, die ik samen met jou maak, moeten voor zichzelf spreken. Ik vind het belangrijk dat het niet zomaar een foto van een leuk gezicht is, maar het verhaal vertelt van jou en jouw bedrijf. Professionele foto’s die jouw eigen kracht en visie uitstralen en de (online) zichtbaarheid van je bedrijf vergroten.

Wat heb jij de wereld te vertellen?

ik kom met jonge ondernemers samen om hun verhaal op een creatieve manier te verbeelden. Dit doe ik door brainstorm sessie waarbij we samen gaan kijken naar je stijl, naar wat jij belangrijk vind, en wat je de wereld wilt vertellen. We gaan dan ook niet zomaar foto’s maken maar kijken echt hoe jij en jouw visie het mooist tot z’n recht komt.

Dit kan ik voor jou betekenen

Instagram shoot

Met de Instagram Shoot breng je door middel van professionele foto’s jouw online presence naar een hoger level! Geschikt voor influencers!

Branding shoot

Personal Branding foto's die afwisselen tussen sfeer, product, lifestyle en portret foto's. Een beeldbank die jouw eigen kracht en visie uitstralen en de (online) zichtbaarheid van je bedrijf vergroten.

Product Shoot

Inspireer je klant met sfeervolle product fotografie en korte brand videos!

Lieve woorden!

"Met Vera shooten is zeker een aanrader. Het is erg gezellig en ze staat ook open voor nieuwe ideeën van het model, wat ik zelf heel fijn vind. Dan kan je leuk experimenteren tijdens de shoot met erg mooie resultaten!"
Instagram shoot met @Bunganoz
Bunga
Model
“Ik heb meerdere keren met Vera samen geshoot, Vera is een hele lieve spontane meid. Ze neemt goed de regie binnen een fotoshoot maar staat ook zeker open voor andere ideeën, deze fijne samenwerking met Vera zorgt voor een super eindresultaat!”
portret en lifestyle fotoshoot met instagrammer Pien van der Sommen
Pien van der Sommen
Mode Instagrammer
“Het is onwijs ontspannen om met Vera te schieten. Ze stelt je op je gemak en geeft goede instructies. Zo wordt er een creatieve en relaxte omgeving waar ook ruimte is voor input van het model. Vera zorgt ervoor dat je binnen 5 minuten zekerder in je schoenen staat. Een feestje om mee samen te werken!”
Fashion shoot op locatie met Daryl Fijneman
Daryl Fijneman
Video- en performance artist
"Ik heb Vera benadert voor een fotoshoot voor mijn onderneming Studio Carlijn. Het moment dat je contact met Vera hebt stelt ze je op je gemak! Ze denkt graag met je mee waardoor je foto’s die écht passen bij jou als onderneming krijgt. De foto’s van Vera zijn een meerwaarde voor mijn bedrijf en voor mijn personal branding!"
Carlijn Timmermans
Print maker & Ontwerper
“Vera stelt je op je gemak tijdens de shoot. Ze geeft duidelijke aanwijzingen en tips. Hierdior komen er ook als je niet veel ervaring met poseren hebt, mooie foto’s uit! Het is leuk om samen te brainstormen over welke sfeer en kleuren de foto’s moeten hebben!”
Zaïda Ringel
Webshop @ZaïdabyHand
“Het is een feestje om met Vera samen te werken! We hebben elkaar via Facebook leren kennen en hadden gelijk een klik; zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Vera is super creatief, ziet dingen vanuit een ander perspectief en verrast je elke keer weer met de prachtige foto’s die ze maakt.”
Stock photo shoot with Milou Kuper of Takealouk.nl
Milou Kuper
Ontwerper & fotograaf

Wie ben ik?

Hi, mijn naam is Vera IJzelenberg, afgestudeerd Grafisch Ontwerper & Fotograaf die leeft voor het verbeelden van verhalen. Vaak met een sociale boodschap. Verhalen kunnen verteld worden op ontzettend veel verschillende manieren. Ik ga graag samen met jou opzoek naar alle mogelijkheden die er zijn om het verhaal van jou en jouw bedrijf zichtbaar te maken.

Think we're a match?

Wat leuk! Ik kom graag vrijblijvend met je in contact om onze ideeën uit te wisselen. Laten we samen iets moois voor jouw website en social media maken!

Plan een gratis intake

Voordat ik een gratis intake kan inplannen kom ik graag wat meer te weten over jou en jouw online business. Zo kan ik zien of we een goede match zijn en wat ik voor je kan betekenen.