Bedrijfsfotografie - Teamfoto - lifestyle

Bedrijfsfotografie

Vergroot je (online) zichtbaarheid met bedrijfsfotografie. Een beeldbank voor bedrijven met beelden die afwisselen tussen portret, in- exterieur, sfeer en lifestyle foto’s.

Wat is bedrijfsfotografie?

Bedrijfsfotografie zet je in om de gezichten achter het bedrijf te laten zien. Wie werken er? Met wie hebben klanten te maken? Met wie werken partners samen? Je maakt je bedrijf persoonlijk.

Een product of dienst verkoopt zichzelf niet zomaar meer. Het verhaal achter het product of dienst is veel belangrijker, en dat blijft nog langer hangen ook! Mensen willen geïnspireerd worden, weten met wie ze te maken hebben. Met bedrijfsfotografie wek je vertrouwen op en creëert een gunfactor. Klinkt goed toch? 

Bedrijfsfotografie helpt je dus de online zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten. Het onderscheidt je van andere bedrijven door het persoonlijk te maken en daardoor uniek.

Bedrijfsfotografie - Teamfoto - lifestyle
bedrijfsfotografie - overleg teammeeting

Hoe ziet een bedrijfs fotoshoot eruit?

Allereerst is het fijn om kennis te maken. Jij vertelt mij wat over het bedrijf, wat voor diensten, de doelgroep en wat je wilt uitstralen tijdens de bedrijfsfotoshoot. Hier maak ik een moodboard van zodat we beiden een idee hebben van wat we besproken hebben op dezelfde lijn ligt en ter inspiratie van bijv. poses. Dan we plannen een datum in!

Eenmaal op pad maak ik verschillende foto’s in close-up, detail en overzicht, zodat je gevarieerde beelden krijgt en die kan inzetten voor je website, nieuwsbrieven en social media kanalen.

Wat is de investering?

In the Spotlight Shoot

Geef jezelf en je bedrijf een boost met deze 1 op 1 personal branding shoot! Met verschillende outfits en locaties maken we mooie lifestyle en portret foto’s. 

399,-

Personal Beeldbank

We pakken uit met beelden die afwisselen tussen sfeer, lifestyle en portret foto’s die perfect aansluiten bij jouw bedrijf. Geschikt voor de kleine ondernemer(s).

649,-

Beeldbank voor bedrijven

Een beeldbank voor bedrijven met beelden die afwisselen tussen portret, in- exterieur, sfeer en lifestyle foto’s die perfect aansluiten bij jouw bedrijf.

Prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten (€ 0,25 p/km) vanaf mijn adres in Rotterdam. Binnen 1-3 weken (afhankelijk van de shoot) ontvang je jouw foto’s die klaar zijn om ingezet te worden voor jouw Instagram, andere social media, website, drukwerk etc. *Nabijliggende locaties

bedrijfsfotografie - overleg teammeeting

Pakket op maat?

Ik sta open om te experimenteren met nieuwe ideeën en concepten!  Concepten kunnen verbeeld worden op ontzettend veel verschillende manieren. Ik ga graag samen met jou op zoek naar alle mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over de bedrijfsfotografie shoot!

“Het is een feestje om met Vera samen te werken! We hebben elkaar via Facebook leren kennen en hadden gelijk een klik; zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Vera is super creatief, ziet dingen vanuit een ander perspectief en verrast je elke keer weer met de prachtige foto’s die ze maakt.”
Stock photo shoot with Milou Kuper of Takealouk.nl
Milou Kuper
Ontwerper & fotograaf
"Ik heb Vera benadert voor een fotoshoot voor mijn onderneming Studio Carlijn. Het moment dat je contact met Vera hebt stelt ze je op je gemak! Ze denkt graag met je mee waardoor je foto’s die écht passen bij jou als onderneming krijgt. De foto’s van Vera zijn een meerwaarde voor mijn bedrijf en voor mijn personal branding!"
Zeefdrukken met Studio Carlijn Timmermans gefotografeerd tijdens de personal branding fotoshoot
Carlijn Timmermans
Print maker & ontwerper
“Ik heb alle foto's op mijn gemak zitten bekijken. Wat zitten er een leuke en mooie foto's tussen. Ik ben er echt heel erg blij mee. Ik voelde mij ook heel erg bij Vera op mijn gemak en ze gaf goede aanwijzingen. Super en ik ga haar zeker bij andere aanraden”
Personal Branding Shoot met Linda In Motus
Linda van der Luit
Beweegcoach

Let's create!

Genoeg gelezen en getreuzel, laten we gaan creëren! Ik kom graag met je in contact om onze ideeën uit te wisselen. Boek nu jou gratis intake gesprek!

Bedrijfsfotografie portret