Creatieve Fotoshoot in de natuur
Fotoshoot in de natuur

Creative Portrait Shoot

Explore to Create, Create to Inspire. Net even anders dan een normale portret shoot. Tijdens de Creative Portrait shoot creëren we eigenzinnige artistieke foto’s. Ook geschikt voor artiesten & influencers.

Wat is een Creative Portrait shoot?

Met de creative portrait shoot doen we het net even anders dan een normale portret shoot. We gaan creatief aan de slag met locaties, outfits, angles, poses etc. Alles is mogelijk! Jij vertelt mij wat voor iets je in gedachten hebt, vervolgens gaan we samen brainstormen over de sfeer, locaties, outfits en style van de shoot.

Hoe ziet een creative portrait shoot eruit?

Kennismaking

Allereerst is het fijn om elkaar te leren kennen. Dat kan met een lekkere kop thee, of via telefoon/skype. Ik hoor graag je ideeën over de creative portrait shoot en wat je wensen zijn. Welke style vind je mooi? Wat spreekt jou aan?

Moodboard

Vervolgens gaan we samen brainstormen over de sfeer, locaties, outfits en wat je wilt uitstralen tijdens de creative portrait shoot. Hier maak ik een moodboard van zodat we beiden een idee hebben van wat we besproken hebben op dezelfde lijn ligt en ter inspiratie van bijv. poses.

Locatie

Het zoeken van een locatie hoef je niet alleen te doen. Zelf heb ik natuurlijk al wel wat gave plekjes in Nederland ontdekt zowel in de stad als in de natuur. Maar je kan zelf ook met voorstellen komen. Ik geloof heilig in de kracht van samenwerken en samen vinden we de mooiste locaties voor jouw fotoshoot.

Shoot time!

Yes! De dag van de shoot is aangebroken! We zien elkaar bij de afgesproken locatie en drinken eerst een theetje om te acclimatiseren. Vervolgens gaan aan de slag. Als je het wat ongemakkelijk vind, geef ik je concrete poseertips en na een tijdje zal je zien dat het vanzelf gaat!

Na de shoot

Als de fotoshoot is geweest zal ik met je foto’s aan de slag gaan om ze zorgvuldig te bewerken. Afhankelijk van de shoot en wat we afspreken zul je de foto’s in HD binnen 1-3 weken via een online drive ontvangen.

Creative Portrait shoot Vera Yve Fotografie
Creative Portrait shoot Vera Yve Fotografie

Waarom een Creative Portrait shoot?

Lange tijd heb ik erover gedaan om de creative portrait shoot precies zo te maken zoals ik dat voor ogen had. Het idee was er wel ergens vaag, maar ik kon het niet onder woorden brengen. Tot dat ik een fotoshoot had bij een klant en opeens besefte hoe waardevol zo’n ervaring van een shoot eigenlijk is. Wij; jij en ik, in totale creatieve focus bezig speciaal voor jou.

Of het nu een personal branding shoot is voor je bedrijf of gewoon omdat je mooie foto’s van jezelf wilt… De fotoshoot is een moment waar het even helemaal om jou draait. Het kan je helpen die ene boost te geven voor meer zelfliefde. Je geeft wat tijd aan jezelf, wat aandacht, je ziet jezelf op een andere manier, een mooie manier en denkt ‘hee ik mag er zijn’.

Met de creative portrait shoot wil ik dan ook een persoonlijke boost geven! Een boost voor je zelfvertouwen en ook nog eens creatief bezig zijn, met mooie beelden als herinnering!

Wat is de investering?

Basic Creative Portrait Shoot

Tijdens deze creative portrait shoot maken we op 1 locatie mooie unieke foto’s van jou. De focus zal liggen op het poseren.

195,-

The Creative Portrait Shoot

Let’s create! We pakken uit met meerdere outfits op verschillende locaties en proberen diverse poses uit om de meest artistieke foto’s te creëren. 

455,-

Ultimate Creative Shoot

Alles komt hier samen; fotografie, make-up, styling! Met een leuk creatief team gaan we aan de slag: let’s create together!

vanaf 780,-

Prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten (€ 0,25 p/km) vanaf mijn adres in Rotterdam. Binnen 1-3 weken (afhankelijk van de shoot) ontvang je jouw foto’s.

Dit zeggen anderen over de creative portrait shoot!

"Met Vera shooten is zeker een aanrader. Het is erg gezellig en ze staat ook open voor nieuwe ideeën van het model, wat ik zelf heel fijn vind. Dan kan je leuk experimenteren tijdens de shoot met erg mooie resultaten!"
Instagram shoot met @Bunganoz
Bunga
Model
“Vera is een super aardige en professionele fotografe met een heldere visie. Ze wist mij vanaf het eerste moment al op mijn gemak te stellen en dit heeft prachtige foto’s als resultaat gehad. Vera kwam met creatieve ideeën en concepten tijdens de fotoshoot. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik mijzelf van een andere kant zag, ik vond de foto’s prachtig!”
Creatieve Fotoshoot
Naomi
“Ik heb meerdere keren met Vera samen geshoot, Vera is een hele lieve spontane meid. Ze neemt goed de regie binnen een fotoshoot maar staat ook zeker open voor andere ideeën, deze fijne samenwerking met Vera zorgt voor een super eindresultaat!”
portret en lifestyle fotoshoot met instagrammer Pien van der Sommen
Pien
Fashion Instagrammer
“Het is onwijs ontspannen om met Vera te shooten. Ze stelt je op je gemak en geeft goede aanwijzingen. Zo wordt er een creatieve en relaxte omgeving gecreëerd waar ook ruimte is voor input van het model. Vera zorgt ervoor dat je binnen 5 minuten zekerder in je schoenen staat voor de camera. Het is een feestje om mee samen te werken!”
Urban shoot Rotterdam met Daryl Fijneman
Daryl
Video- en performance artist

Let's create!

Genoeg gelezen en getreuzel, laten we gaan creëren! Ik kom graag met je in contact om onze ideeën uit te wisselen. Boek nu jouw gratis intake gesprek!

@saffirarieskin laat zichzelf naar achteren hangen met een holle rug voor een self love fotoshoot
Portret van @saffirarieskin voor de zelfliefde fotoshoot