Personal Branding Fotografie

Personal branding fotografie dat afwisselt tussen sfeer, product, lifestyle en portret foto’s. Een beeldbank die jouw eigen kracht en visie uitstralen en de (online) zichtbaarheid van je bedrijf vergroten.

Wat is personal branding fotografie?

Personal branding fotografie je hoort het overal. Maar wat is het nou eigenlijk? Bij personal branding fotografie laat je het gezicht achter de onderneming zien. Je maakt je onderneming persoonlijk.

Een product of dienst verkoopt zichzelf niet zomaar meer. Het verhaal achter het product of dienst is veel belangrijker, en dat blijft nog langer hangen ook! Mensen willen geïnspireerd worden, weten met wie ze te maken hebben. Je wekt er vertrouwen mee op en  creëert een gunfactor. Klinkt goed toch? 

Personal branding fotografie helpt je dus de online zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten. Het onderscheidt je van andere ondernemers door het persoonlijk te maken en daardoor uniek.

Voor wie is personal branding fotografie?

Personal branding fotografie is geschikt voor alle ondernemers en webshop-owners die er klaar voor zijn om zichzelf te laten zien op een creatieve en inspirerende manier. Show them who you are en maak die connectie met je klant.

Hoe ziet een personal branding shoot eruit?

Kennismaking

Allereerst is het fijn om kennis te maken. Jij vertelt mij wat voor iets je in gedachten hebt, vervolgens gaan we samen brainstormen over de sfeer, locaties, outfits en wat je wilt uitstralen tijdens de personal branding shoot en plannen we een datum in.

Moodboard

Het liefst werk ik met een thema, bijvoorbeeld een paar steekwoorden die jouw bedrijf omschrijven en die centraal staan in de shoot. Hier maak ik een moodboard van zodat we beiden een idee hebben van wat we besproken hebben op dezelfde lijn ligt en ter inspiratie van bijv. poses.

Locatie

Het zoeken van een locatie hoef je niet alleen te doen. Zelf heb ik natuurlijk al wel wat gave plekjes in Nederland ontdekt zowel in de stad als in de natuur. Maar je kan zelf ook met voorstellen komen. Ik geloof heilig in de kracht van samenwerken en samen vinden we de mooiste locaties voor jouw fotoshoot.

Shoot time!

Yes! De dag van de shoot is aangebroken! We zien elkaar bij de afgesproken locatie en drinken eerst een theetje om te acclimatiseren. Vervolgens gaan aan de slag. Als je het wat ongemakkelijk vind, geef ik je concrete poseertips en na een tijdje zal je zien dat het vanzelf gaat!

Multi inzetbaar

Tijdens de personal branding shoot maak ik verschillende foto’s in close-up, detail en overzicht, zodat je gevarieerde beelden krijgt en die kan inzetten voor je website, nieuwsbrieven en social media kanalen.

Na de shoot

Als de fotoshoot is geweest zal ik met je foto’s aan de slag gaan om ze zorgvuldig te bewerken. Afhankelijk van de shoot en wat we afspreken zul je de foto’s in HD en WEB-formaat, binnen 1-3 weken via een online drive ontvangen.

Personal Branding shoot met Nour Coaching
Creatieve Fotoshoot in de natuur

Anders dan 'normale' personal branding fotografie

Zoals je misschien op mijn website hebt gezien, bied ik ook Creatieve Portret shoots aan. Dit zijn creatieve foto’s waarbij het leven, de mind en je body worden gevierd op een creatieve manier! Oftewel; empowerment shoots!

Nu leek het mij heel leuk om de Personal Branding shoot en de Creatieve Portret shoot te combineren met elkaar! Voor echte unieke en creatieve beelden voor jouw bedrijf. We gaan dus niet meer alleen foto’s maken met een laptop in je kantoor 😉 maar maken het model in jou los en laten je persoonlijkheid stralen! We vieren het leven én je bedrijf!

Lijkt het jou tof om deze shoots met elkaar te combineren voor creatieve en unieke foto’s? Laat het me weten!

Wat is de investering?

In the Spotlight Shoot

Geef jezelf en je bedrijf een boost met deze 1 op 1 personal branding shoot! Met verschillende outfits en locaties maken we mooie lifestyle en portret foto’s. 

455,-

Personal Beeldbank

We pakken uit met beelden die afwisselen tussen sfeer, lifestyle en portret foto’s die perfect aansluiten bij jouw bedrijf. Geschikt voor de kleine ondernemer(s).

780,-

Branding Beeldbank

Een branding beeldbank met beelden die afwisselen tussen portret, in- exterieur, sfeer en lifestyle foto’s die perfect aansluiten bij jouw bedrijf.

vanaf 1170,-

Prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten (€ 0,25 p/km) vanaf mijn adres in Rotterdam. Binnen 1-3 weken (afhankelijk van de shoot) ontvang je jouw foto’s die klaar zijn om ingezet te worden voor jouw Instagram, andere social media, website, drukwerk etc. *Nabijliggende locaties

Dit zeggen anderen over de personal branding shoot!

“Vera maakte foto's van mij die ik ga gebruik voor mijn website en content. Super fijn dat ze meehelpt poses te bedenken! En ze nam zelfs lampen mee waardoor de kleuren er nu echt uit knallen. Heel blij mee Vera, bedankt hier kan ik wel even mee vooruit :D”
Sandra
Grafisch ontwerper
"In augustus 2021 had ik een personal branding shoot met Vera. Al bij het eerste gesprek dacht ze goed mee over de outfits, locaties en uitstraling. Tijdens de shoot stelde ze me erg op mijn gemak, hierdoor was de hele ochtend een hele leuke en relaxte ervaring. Het eindresultaat is ook echt heel erg goed! De foto's zijn heel mooi geworden en stralen precies uit wat ik wilde. Vera is heel professioneel, maar op een relaxte manier.Dat maakte het samenwerken voor mij erg fijn."
Yldou
Coach
"Ik heb Vera benadert voor een fotoshoot voor mijn onderneming Studio Carlijn. Het moment dat je contact met Vera hebt stelt ze je op je gemak! Ze denkt graag met je mee waardoor je foto’s die écht passen bij jou als onderneming krijgt. De foto’s van Vera zijn een meerwaarde voor mijn bedrijf en voor mijn personal branding!"
Zeefdrukken met Studio Carlijn Timmermans gefotografeerd tijdens de personal branding fotoshoot
Carlijn
Print maker & ontwerper
“Ik heb alle foto's op mijn gemak zitten bekijken. Wat zitten er een leuke en mooie foto's tussen. Ik ben er echt heel erg blij mee. Ik voelde mij ook heel erg bij Vera op mijn gemak en ze gaf goede aanwijzingen. Super en ik ga haar zeker bij andere aanraden”
Personal Branding Shoot met Linda In Motus
Linda
Beweegcoach

Let's create!

Genoeg gelezen en getreuzel, laten we gaan creëren! Ik kom graag met je in contact om onze ideeën uit te wisselen. Boek nu jouw gratis intake gesprek!

Personal branding shoot met Coach Yldou Girl on the Go op station Utrecht
Personal Branding foto's met Emily Melis