Kleurrijke Instagram Fotoshoot met @PienvanderSommen

fashion shoot voor social media met instagrammer Pien van der Sommen
Kleurrijke Instagram fotoshoot

Afgelopen week heb ik een kleurrijke Instagram fotoshoot gehad met lieve lifestyle Instagrammer Pien van der Sommen (@pienvandersommen). We ontmoetten elkaar een paar weken geleden voor het eerst om onze ideeën voor een instagram shoot in Breda te delen. We brainstormden over de vibe van de fotografie, spraken over wat voor outfits er waren, en zochten coole locaties in Breda op.

Sportieve fotoshoot locaties voor Instagram

We kwamen op het idee om een ​​sportieve, kleurrijke sfeer te creëren voor de Instagram shoot. Ik had op Instagram een ​​aantal coole foto’s voorbij zien komen van een kleurrijk sportveld gemaakt door de Blind Walls Gallery. Blind Walls Gallery is een stedelijk ‘muurschilderingmuseum’ met betekenisvolle kunstwerken die de verhalen van de stad Breda ‘vertellen’. In dit geval was het kunstwerk geen muurschildering maar op de vloer geschilderd! Het was de perfecte plek voor een kleurrijke Instagram fotoshoot!

Golden hour fotografie

Ahhh en we hadden ook zoveel geluk! Omdat de Instagram fotoshoot plaats vond in NOVEMBER! BRRRrrrr oke, het was een beetje koud maar we hadden zoveel geluk dat de zon scheen! De zon zorgde voor een heel mooi warm licht tijdens het gouden uur. Wat de shoot voor Instagram nog kleurrijker maakte!

Het was erg fijn om met Pien samen te werken. Ook ben ik erg blij met de resultaten die uit de fotoshoot zijn gekomen! In de toekomst zullen er zeker nieuwe samenwerkingen komen!

Ben je enthousiast geworden en wil je ook een fotoshoot om jouw Instagram een boost te geven? Laten we in contact komen en kijken naar de mogelijkheden! Hier is een overzicht van de pakketten die ik aanbied.

 

Explore, Create, Inspire.

X Vera
 

Welke productfotografie is geschikt voor mijn bedrijf?

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Ik denk graag met je via een vrijblijvend adviesgesprek of download mijn gratis e-guide.