sfeer product fotografie shoot met Cotton ball lights bij het interieur van @noordenzoet

Interieur fotografie

Ruimtelijke interieur fotografie

Wat is interieur fotografie?

Met sfeervolle product fotografie zorg je dat jouw producten zo aantrekkelijk mogelijk op de foto komen. We laten je producten voor je webshop stralen in een omgeving dat je klanten inspireert.

Deze ‘omgeving’ kunnen we zelf creëren door bijv. zelf tafelsettings (flatlayes) te maken met mooie materialen en kleurrijke ‘props’ om de sfeer en ‘feeling’ van je producten vast te leggen. Ook is het mogelijk om juist in een sfeervolle omgeving je producten te fotograferen. Hiermee laat je aan de klant zien hoe het product in een ruimte staat.

product fotografie Zaida by Hand
product fotografie cotton ball lights

Voor wie is interieur fotografie geschikt?

Voor alle bedrijven en webshops die hun klanten willen inspireren met sfeervolle product fotografie. Zelf heb ik een aantal jaar bij een bedrijf gewerkt als creative manager. Daar werd het al snel duidelijk dat je met alleen product foto’s met witte achtergronden er niet meer komt.

Het is belangrijk om je klanten te inspireren met een levenstijl. Laat zien hoe het product in de ruimte staat, en/of waarvoor je het kunt gebruiken.

Ook zijn sfeervolle product foto’s veel leuker om te delen op bijv. social media en zullen jouw klanten je daardoor sneller gaan volgen.

Hoe ziet zo'n interieur shoot eruit?

Allereerst is het fijn om elkaar te leren kennen: wie ben jij, wat voor bedrijf heb je, wat verkoop je en waarom? Ik hoor graag je ideeën over de product foto’s en wat je wensen zijn. Ook denk ik graag met je mee over de stijl, de locatie en het concept/verhaal van je product zodat ik het verhaal kan verbeelden naar een prachtige product beleving! 

Eenmaal op pad stylen we verschillende settings en ruimtes tot een sfeervolle omgeving die feilloos aansluit bij jouw doelgroep. Ik maak verschillende foto’s en video’s in close-up, detail en overzicht, zodat je gevarieerde beelden krijgt die je kan inzetten voor je website, nieuwsbrieven en social media kanalen.

Dit zeggen anderen over de interieur shoot!

"Ik heb Vera benadert voor een fotoshoot voor mijn onderneming Studio Carlijn. Het moment dat je contact met Vera hebt stelt ze je op je gemak! Ze denkt graag met je mee waardoor je foto’s die écht passen bij jou als onderneming krijgt. De foto’s van Vera zijn een meerwaarde voor mijn bedrijf en voor mijn personal branding!"
Zeefdrukken met Studio Carlijn Timmermans gefotografeerd tijdens de personal branding fotoshoot
Carlijn Timmermans
Print maker & ontwerper
Vera stelt je op je gemak tijdens de shoot. Ze geeft duidelijke aanwijzingen en tips. Hierdior komen er ook als je niet veel ervaring met poseren hebt, mooie foto’s uit! Het is leuk om samen te brainstormen over welke sfeer en kleuren de foto’s moeten hebben!
Zaïda Ringel
Webshop @ZaïdabyHand

Wie ben ik?

Hi, mijn naam is Vera IJzelenberg, afgestudeerd Grafisch Ontwerper & Fotograaf die leeft voor het verbeelden van verhalen. Vaak met een sociale boodschap. Verhalen kunnen verteld worden op ontzettend veel verschillende manieren. Ik ga graag samen met jou opzoek naar alle mogelijkheden die er zijn om het verhaal van jou en jouw bedrijf zichtbaar te maken.

Think we're a match?

Wat leuk! Ik kom graag vrijblijvend met je in contact om kennis te maken en onze ideeën uit te wisselen. Laten we samen iets moois voor jouw bedrijf maken!