Intieme portret shoot met Daryl Fijneman

Photoshoot Poses Daryl Fijneman by Vera IJzelenberg

Intieme portret shoot

Ik kreeg de kans om de mooie en creatieve Daryl Fijneman te mogen fotograferen voor een intieme portret shoot. Een portret shoot maar dan net even anders. Zoals ik je in mijn vorige post al vertelde, wil ik werken aan mijn portretfotografie-skills en heb ik mijn goede vriendin Daryl gevraagd om voor mijn lens te poseren!

Omdat Daryl en ik elkaar een aantal jaartjes kennen en Daryl al enige ervaring met modellenwerk heeft, was de sfeer erg ontspannen voor de intieme portret shoot. Het was dus niet moeilijk om een geweldige foto van haar maken! Maar volgens mijn moeder zou ik niet zo bescheiden moeten zijn, en mezelf ook wat credits moeten geven 😉 hahah

Anyway, laat me je wat meer vertellen over Daryl en haar werk!

Creatieve meetings

In het eerste jaar van de kunstacademie A.K.V. St Joost, Breda waren Daryl en ik klasgenoten. Na het eerste algemene jaar moest je een meer specifieke richting kiezen. Ik koos ervoor om Grafische Ontwerpen te studeren en Daryl koos ervoor om Film te studeren. Ons contact bleef en we hadden veel creatieve meetings waar we feedback gaven op elkaars werk.

Intieme performance & film

De kunstacademie was de plek waar Daryl haar liefde voor performances in combinatie met film ontdekte. In haar werk doet Daryl onderzoek naar de fysieke en mentale relaties tussen mannen en vrouwen. Vaak zijn haar eigen ervaringen met mannen een terugkerend onderwerp waar ze de grenzen van plezier en pijn opzoekt. Daryl studeerde af met een project genaamd: ‘Saving a fish from drowning’. 

Photoshoot Poses Daryl Fijneman by Vera IJzelenberg
Ik vond het ontzettend leuk om Daryl te mogen vastleggen tijdens deze intieme portret shoot en ben dan ook erg blij met de resulaten!
 
Dit was niet de eerste keer dat Daryl voor mij model stond. Ik heb haar een keer gefotografeerd voor mijn blogserie ‘Power Vrouwen‘ waarin ze schreef over een ‘bad feminist‘ zijn.
 
Vond je deze blog interessant? Deel deze dan op je social media.
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email