Kleurrijke product shoot met Blossombs

Kleurrijke Product fotografie - product fotograaf

Jaa!! Oh wat ben ik fan van deze bolletjes! Ze heten Blossombs 😍 Ik mocht deze kleurrijke zaad bommetjes fotograferen afgelopen week in een leuke sfeervolle setting! Ook hiervoor ben ik weer op pad gegaan op zoek naar mooie bloemen en blaadjes. Om ze vervolgens ook weer helemaal uit elkaar te plukken.😅 Dat is soms wel een beetje zonde, maar het zorgt wel voor de details!

Met een product shoot probeer ik altijd rekening te houden met de verschillende kanalen waar de foto’s op gepost kunnen worden. Zo maak ik de foto’s in portret (verticaal) voor bijv instagram. Maar zijn landscape (horizontale) foto’s weer handig voor banners of voor op de website. Je kunt natuurlijk altijd aangeven waarvoor je foto’s bedoeld zijn zodat er nog gerichter gewerkt kan worden!

Hieronder een selectie van de foto’s! Heel benieuwd wat je er van vind!

Fotografie & styling: Vera Yve Fotografie
Product: Blossombs (www.blossombs.com)

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur me gerust een berichtje via het contact formulier! Of geef me een belletje!

Welke productfotografie is geschikt voor mijn bedrijf?

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Ik denk graag met je via een vrijblijvend adviesgesprek of download mijn gratis e-guide.