Herfst Lifestyle shoot in Breda met @EmilyMelis

Lifestyle shoot in Breda

Nieuwe lifestyle shoot, nieuw gezicht! En dit keer met de prachtige Emily Melis (op instagram @emilymelis). Ik heb Emily ontmoet via Instagram en we besloten af ​​te spreken voor een lifestyle shoot in Breda. Eerst hebben we bij haar thuis koffie gedronken om te brainstormen over onze ideeën, locaties in Breda en outfits, daarna prikte we een datum om foto’s te maken: zaterdagochtend. We hadden geluk want het weer was zeer goed om foto’s te maken voor deze herfst lifestyle fotoshoot.

Vlak voor de lifestyle shoot…

Grappig bijverhaaltje: Een week voordat ik voor het eerst contact had met Emily, was ik al bij toeval in haar huis geweest! Ik assisteerde haar zwager, die ook fotograaf is (@vade_photography), met een shoot in haar huis! Ze was er natuurlijk niet, anders hadden we elkaar wel ontmoet;) Maar ik kwam een ​​week later haar social media account tegen op instagram en besloot contact met haar op te nemen. Hoe toevallig dat ik die week ervoor in haar huis was geweest! Het had zo moeten zijn! (en tot zover over het algoritme van Instagram en cookies van Google-locaties). haha.

Het was heel fijn met Emily samen te werken voor de lifestyle shoot. We zijn langs verschillende locaties in Breda geweest en daar horen natuurlijk ook verschillende outfits bij! Dat was allemaal geen probleem want met een beetje creatief denkwerk kan je snel en ongezien omkleden 😉 Ook de resultaten van de lifestyle fotoshoot mogen er zijn! Zullen zeker nog nieuwe samenwerkingen volgen in de toekomst!
 
Wat vind jij van de resultaten?
Ook interesse in een lifestyle fotoshoot?

Heb je nieuwe content nodig voor je social media? Nieuwe #portretfoto voor op je website, LinkedIn of Tinder? 😉 Laten we samen iets moois neerzetten! 🙌 Check deze pagina voor de pakketten die ik aanbied. Let’s create together🔥

Explore, Create, Inspire.
X Vera
Vond je deze blog interessant? Deel deze dan op je social media.
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email