Model portfolio shoot met Yussuf

Portret & fashion shoot voor social media yussuf

Voor een model portfolio shoot maakte ik Iets wat gehaast kennis met de jonge Yussuf (op instagram als @yussufjh @yussufmode) in een bushokje bij de Vlaszak, Breda. Hij was samen met @pienvandersommen daar gaan schuilen voor een stortbui die plotseling opstak. Nederlands weer he 😜

De fotogenieke Pien kende ik al van een eerder shoot waar ze zelf voor mijn lens heeft gestaan, maar dit keer had ze het geregeld voor Yussuf om nieuwe foto’s toe toevoegen aan zijn modellen portfolio.

Wat regendruppels en een kort gesprekje verder besloten we om te beginnen bij de overdekte 3 sec gallery. Dat is een expositie in de gang van een overdekte parkeergarage. Super gave locatie! De kleuren van de vloer en de lijnen van het licht inspireerde gelijk!

In de flow komen met het model tijdens de portfolio shoot

Yussuf was nog een beetje verlegen en nam voorzichtig wat poses aan. Het is altijd een beetje aftasten in het begin. Voor mij ook! Het is even een switch die je moet maken van gezellig kennis maken naar ‘oke, welke locatie heb ik voor me, wat zie ik, wat is een mooi standpunt, waar kan het model gaan staan? Hoe houdt ik mijn camera, en welke instellingen moet ik gebruiken’’ etc etc.

Eenmaal in die focus gaat zo’n portfolio shoot vanzelf, zowel voor het model als voor mij! Zeker als het model zelf ook inbreng heeft qua poses, locaties en ideeën dan kom je heel makkelijk in die creatieve flow! Heerlijk gevoel is dat!

Ik heb weer ontzettend genoten van deze model portfolio shoot met Yussuf en Pien. Hopelijk een mooie aanvulling op zijn portfolio!

Laat me vooral in een comment op mijn instgram @verayve.photo weten wat je van de shoot en de blog vind! Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan doen? Klik op onderstaande buttons.

Welke productfotografie is geschikt voor mijn bedrijf?

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Ik denk graag met je via een vrijblijvend adviesgesprek of download mijn gratis e-guide.