Hee, wat leuk dat je er bent!

Mijn naam is Vera IJzelenberg, 25 jaar en inmiddels 3 jaar geleden afgestudeerd als Grafisch Ontwerper & Fotograaf aan de kunstacademie in Breda. Ik leef voor het verbeelden van verhalen. Vaak met een sociale boodschap. Verhalen kunnen verteld worden op ontzettend veel verschillende manieren. Ik ga graag samen met jou opzoek naar alle mogelijkheden die er zijn om het verhaal van jou en jouw bedrijf zichtbaar te maken.

“Professionele foto’s die jouw eigen kracht en visie uitstralen”

Portret Foto Vera IJzelenberg
Foto's die voor zichzelf spreken

“A picture is worth a thousand words” zeggen ze niet voor niets. De foto’s, die ik samen met jou maak, moeten voor zichzelf spreken. Ik vind het belangrijk dat het niet zomaar een foto van een leuk gezicht is, maar het verhaal vertelt van jou en jouw bedrijf. Professionele foto’s die jouw eigen kracht en visie uitstralen en de (online) zichtbaarheid van je bedrijf vergroten.

Het verbeelden van verhalen

Al vanaf jongs af aan sta ik met een camera in mijn hand; mooie detail foto’s maken van insecten op bloemetjes, portret serie maken van onze kat Billy (die ik zorgvuldig poppenkleertjes had aangetrokken, in my offence; hij genoot van de aandacht) en uiteindelijk in de kledingkast van mijn moeder gedoken om met vriendinnen die model stonden een heuze ‘fashion shoot’ te houden. Die drang om verhalen te verbeelden is nooit weg gegaan.

Wat heb jij de wereld te vertellen?

Fast forward naar nu, kom ik met jonge ondernemers samen om hun verhaal op een creatieve manier te verbeelden. Dit doe ik door brainstorm sessie waarbij we samen gaan kijken naar je stijl, naar wat jij belangrijk vind, en wat je de wereld wilt vertellen. We gaan dan ook niet zomaar foto’s maken maar kijken echt hoe jij en jouw visie het mooist tot z’n recht komt.

Interieur fotografie - @Verashuisje
Interieur fotografie - @Verashuisje
Beelden voor diverse media

Door mijn achtergrond als Grafisch Ontwerper heb ik o.a. ervaring in het maken van social media content, webite banners, flyers, posters, brochures en magazines. Hierdoor fotografeer ik niet alleen wat ‘mooie plaatjes’ maar weet ik welke verschillende beelden nodig zijn om ze te kunnen inzetten in diverse media. Zodat jij jouw foto’s zo breed mogelijk kan inzetten.

Samenwerking tot succes

Ik geloof heilig in het supporten van elkaar en het bundelen van krachten. Ieder heeft een eigen talent, kracht en visie die het verdient om uitgelicht te worden. Het is geen wedstrijd wie er het beste is, maar een samenwerking om met elkaar succes te behalen. Ieder op zijn/haar eigen manier. Met deze visie doe ik dan ook mijn uiterste best om beelden te maken die bijdragen aan het succes van jouw bedrijf.

Nog wat random dingen waar ik blij van wordt:

Plantjes! (Ja mijn huis is inmiddels meer een jungle), Reizen! (heerlijk om nieuwe culturen en plekken te ontdekken), Dansen! (lekker freestyle in huis of in de kroeg), Nieuwe connecties maken en elkaar inspireren!

Let's shoot! Laten we een fotoshoot plannen!
Interieur fotografie - @Verashuisje