Stock photo shoot with Milou Kuper of Takealouk.nl

Personal Branding Fotografie

Personal Branding fotografie dat afwisselt tussen sfeer, product, lifestyle en portret foto’s. Een beeldbank die jouw eigen kracht en visie uitstralen en de (online) zichtbaarheid van je bedrijf vergroten.

Professionele kleurrijke foto's

Personal Branding fotografie helpt je de online zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten. Personal branding onderscheidt je van andere ondernemers door het persoonlijk te maken, het gezicht achter de onderneming te laten zien.

Wil jij mooie professionele foto’s om te delen op jouw website & social media? Ik help je jouw verhaal en dat van jouw bedrijf over te brengen op je social media kanalen. Let’s shoot!

Wat is er mogelijk met de shoot?

Ontzettend veel! We kunnen bijvoorbeeld op een inspirerende locatie shooten, ik kan bij jouw kantoor langskomen of je nieuwste collectie shooten. Jij vertelt mij wat voor iets je in gedachte hebt, vervolgens gaan we samen brainstormen over de sfeer, locaties, outfits en wat je wilt uitstralen tijdens de personal branding shoot.

Jouw bedrijf zichtbaar maken door Personal Branding

Eenmaal samen op pad maak ik verschillende foto’s in close-up, detail en overzicht, zodat je gevarieerde beelden krijgt en die kan inzetten voor je website, nieuwsbrieven en social media kanalen.

Pakketten & Prijzen

Portret Shoot

Korte fotoshoot met een aantal sprekende portretten die je kan gebruiken voor op je website, CV, LinkedIn of Tinder 😉

99,-

Season Shoot

Een Personal Branding shoot speciaal voor een snelle professionele update van je feed! Met 31 unieke foto’s heb je een maand lang iedere dag iets te posten!

399,-

Beeldbank Shoot

We pakken uit met beelden die afwisselen tussen sfeer, product, lifestyle en portret foto’s die perfect aansluiten bij jou bedrijf.

649,-

Prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten (€ 0,25 p/km). Binnen 1-3 weken (afhankelijk van de shoot) ontvang je jouw foto’s die klaar zijn om ingezet te worden voor jouw Instagram, andere social media, website, drukwerk etc.

Pakket op maat?

Dat kan! Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en samen spreken we over de mogelijkheden.

Dit zeggen anderen over de personal branding shoot!

“Het is een feestje om met Vera samen te werken! We hebben elkaar via Facebook leren kennen en hadden gelijk een klik; zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Vera is super creatief, ziet dingen vanuit een ander perspectief en verrast je elke keer weer met de prachtige foto’s die ze maakt.”
Stock photo shoot with Milou Kuper of Takealouk.nl
Milou Kuper
Ontwerper & fotograaf
"Ik heb Vera benadert voor een fotoshoot voor mijn onderneming Studio Carlijn. Het moment dat je contact met Vera hebt stelt ze je op je gemak! Ze denkt graag met je mee waardoor je foto’s die écht passen bij jou als onderneming krijgt. De foto’s van Vera zijn een meerwaarde voor mijn bedrijf en voor mijn personal branding!"
Zeefdrukken met Studio Carlijn Timmermans gefotografeerd tijdens de personal branding fotoshoot
Carlijn Timmermans
Print maker & ontwerper
“Het is onwijs ontspannen om met Vera te schieten. Ze stelt je op je gemak en geeft goede instructies. Zo wordt er een creatieve en relaxte omgeving waar ook ruimte is voor input van het model. Vera zorgt ervoor dat je binnen 5 minuten zekerder in je schoenen staat. Een feestje om mee samen te werken!”
Portet shoot Daryl Fijneman
Daryl Fijneman
Video- en performance artist

Wie ben ik?

Hi, mijn naam is Vera IJzelenberg, afgestudeerd Grafisch Ontwerper & Fotograaf die leeft voor het verbeelden van verhalen. Vaak met een sociale boodschap. Verhalen kunnen verteld worden op ontzettend veel verschillende manieren. Ik ga graag samen met jou opzoek naar alle mogelijkheden die er zijn om het verhaal van jou en jouw bedrijf zichtbaar te maken.

Think we're a match?

Wat leuk! Ik kom graag vrijblijvend met je in contact om onze ideeën uit te wisselen. Laten we samen iets moois voor jouw website en social media maken!

Plan een gratis intake

Voordat ik een gratis intake kan inplannen kom ik graag wat meer te weten over jou en jouw online business. Zo kan ik zien of we een goede match zijn en wat ik voor je kan betekenen.