Personal Branding shoot met coach Yldou van Girl on the Go

Dit keer ging ik naar Utrecht voor een personal branding shoot met coach Yldou van Girl on the Go. We spraken af bij het station wat al gelijk een hele mooie eerste locatie is voor de fotoshoot. Maar eerst natuurlijk even wat meer acclimatiseren met een koffietje to go! Nadat we onze koffie op hadden bewaarden we de bekers want dit was een passende ‘prop’ voor deze personal branding shoot.

Voor deze shoot hadden we van tevoren een kleine route door de binnenstad van Utrecht uitgestippeld met toffe locaties voor de shoot. Ook had Yldou verschillende outfits mee genomen die ze onderweg verwisselde. Zo hadden we een mooie afwisseling in de foto’s.

Als afsluiter hebben we nog bij het Koffieboontje, het favoriete tentje van Yldou, wat gedronken en onze laatste shots gemaakt. Het was weer een leuke en gezellige shoot en ik heb er van genoten! Zie hieronder de resultaten!

Wat Yldou zegt over deze shoot:

“In augustus 2021 had ik een personal branding shoot met Vera. Al bij het eerste gesprek dacht ze goed mee over de outfits, locaties en uitstraling. Tijdens de shoot stelde ze me erg op mijn gemak, hierdoor was de hele ochtend een hele leuke en relaxte ervaring. Het eindresultaat is ook echt heel erg goed! De foto’s zijn heel mooi geworden en stralen precies uit wat ik wilde. Vera is heel professioneel, maar op een relaxte manier.Dat maakte het samenwerken voor mij erg fijn.”
 
Super lieve woorden!!
 
Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur me gerust een berichtje via het contact formulier! Of geef me een belletje!
 
Vond je deze blog interessant? Deel deze dan op je social media.
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email