A Day in April | Portret shoot met Yentl Salm

… En daar was het; Een ongelooflijk zonnig paasweekend in de provincie Zeeland, Nederland! Een perfect moment om mijn portret fotografie skills een boost te geven en ik vroeg mijn mooie vriendin Yentl Salm om voor mij te poseren! Gelukkig voor mij genoot zij ook van deze creatieve dag in april! Je kunt dus zeker meer kleine projecten van ons verwachten!

Ik ken Yentl sinds we nog maar 5 jaar oud waren! We zijn dicht bij elkaar opgegroeid in een heel klein dorpje in Zeeland. We speelden, lachten, en natuurlijk hadden we ook onze zusjes-gevechten.

Het grappige is dat er een groot verschil in lengte tussen ons was; Ik was vrij lang en Yentl vrij klein voor onze leeftijd! Ik merkte dat toen niet eens, maar nu, als ik foto’s zie, is het zo grappig om het grote verschil te zien!

Desalniettemin blijft onze vriendschap bestaan ​​en zijn we nu zelfs schoonzusjes (of tenminste, ooit hoop ik officieel met een ring haha)! Omdat Yentl de vriendin is van mijn broer 💕

Kan je geen genoeg van Yentl krijgen? 😜Check haar Instagram @yentlsalm ennnn verkoopt ze ook mooie vintage spullen in haar Etsy Shop: Mood for Vintage!

Let’s get social!

Dus, laat me weten wat je van de resultaten van de portret shoot vindt! Als je geïnteresseerd bent in een shoot, neem dan contact met me op en laten we beginnen met brainstormen!

Explore & Create,
X Vera
 
error: Content is protected