Kleurrijke Product fotografie - product fotograaf

Sfeervolle product fotografie

Inspireer je klant met sfeervolle product fotografie en korte brand videos! Op locatie of in mijn kleine studio.

Wat is sfeervolle product fotografie?

Met sfeervolle product fotografie zorg je dat jouw producten zo aantrekkelijk mogelijk op de foto komen. We laten je producten voor je webshop stralen in een omgeving dat je klanten inspireert.

Deze ‘omgeving’ kunnen we zelf creëren door bijv. zelf tafelsettings (flatlayes) te maken met mooie materialen en kleurrijke ‘props’ om de sfeer en ‘feeling’ van je producten vast te leggen. Ook is het mogelijk om juist in een sfeervolle omgeving je producten te fotograferen. Hiermee laat je aan de klant zien hoe het product in een ruimte staat.

product fotografie Zaida by Hand
Sfeervolle product fotografie
Sfeervolle product fotografie

Voor wie is sfeervolle product fotografie geschikt?

Voor alle bedrijven en webshops die hun klanten willen inspireren met sfeervolle product fotografie. Zelf heb ik een aantal jaar bij een bedrijf gewerkt als creative manager. Daar werd het al snel duidelijk dat je met alleen product foto’s met witte achtergronden er niet meer komt.

Het is belangrijk om je klanten te inspireren met een levensstijl. Laat zien hoe het product in de ruimte staat, en/of waarvoor je het kunt gebruiken.

Ook zijn sfeervolle product foto’s veel leuker om te delen op bijv. social media en zullen jouw klanten je daardoor sneller gaan volgen.

Hoe ziet zo'n product shoot eruit?

Allereerst is het fijn om elkaar te leren kennen: wie ben jij, wat voor bedrijf heb je, wat verkoop je en waarom? Ik hoor graag je ideeën over de product foto’s en wat je wensen zijn. Ook denk ik graag met je mee over de stijl, de locatie en het concept/verhaal van je product zodat ik het verhaal kan verbeelden naar een prachtige product beleving! 

Eenmaal op pad stylen we verschillende settings en ruimtes tot een sfeervolle omgeving die feilloos aansluit bij jouw doelgroep. Ik maak verschillende foto’s en video’s in close-up, detail en overzicht, zodat je gevarieerde beelden krijgt die je kan inzetten voor je website, nieuwsbrieven en social media kanalen.

Kleurrijke Product fotografie - product fotograaf

Product foto's in mijn studio

Ook is het mogelijk om je producten naar mij op te sturen. Ik heb een kleine studio waar ik leuke product sets kan stylen en fotograferen. Handig voor bijvoorbeeld maandelijkse content creatie.

Sprekende product video's

Naast product fotografie kun je er ook voor kiezen om sprekende product video’s te laten maken. Video content is populairder dan ooit en dit zal alleen nog maar groeien. Video versterkt de product beleving en inspireert je klanten nog meer! We kunnen van tevoren overleggen in welke formaten je de video’s wilt ontvangen.

Pakketten & Prijzen

Om je een idee te geven van wat je kunt verwachten heb ik hieronder een aantal pakketten samen gesteld. Dit is een indicatie van de meest voorkomende product shoots. Bij interesse bespreek ik graag jouw ideeën en kijken we samen naar een gepast pakket op maat.

Product fotografie

Sfeervolle product foto’s om jouw klanten te inspireren.

649,-

Product foto- & videografie

Wissel sfeervolle product fotografie af met passende brand video’s.

1299,-

Portret + Product Shoot

Heb je een webshop en lijkt het je tof om sfeervolle product foto’s af te wisselen met persoonlijke portretten? Laat jezelf en je producten stralen!

1100,-

Prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten (€ 0,25 p/km). Binnen 1-4 weken (afhankelijk van de shoot) ontvang je jouw foto’s die klaar zijn om ingezet te worden voor jouw Instagram, andere social media, website, drukwerk etc.

Pakket op maat?

Dat kan! Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en samen spreken we over de mogelijkheden.

Dit zeggen anderen over de product shoot!

"Ik heb Vera benadert voor een fotoshoot voor mijn onderneming Studio Carlijn. Het moment dat je contact met Vera hebt stelt ze je op je gemak! Ze denkt graag met je mee waardoor je foto’s die écht passen bij jou als onderneming krijgt. De foto’s van Vera zijn een meerwaarde voor mijn bedrijf en voor mijn personal branding!"
Zeefdrukken met Studio Carlijn Timmermans gefotografeerd tijdens de personal branding fotoshoot
Carlijn Timmermans
Print maker & ontwerper
Vera stelt je op je gemak tijdens de shoot. Ze geeft duidelijke aanwijzingen en tips. Hierdior komen er ook als je niet veel ervaring met poseren hebt, mooie foto’s uit! Het is leuk om samen te brainstormen over welke sfeer en kleuren de foto’s moeten hebben!
Zaïda Ringel
Webshop @ZaïdabyHand

Let's create!

Genoeg gelezen en getreuzel, laten we gaan creëren! Ik kom graag met je in contact om onze ideeën uit te wisselen. Boek nu jou gratis intake gesprek!

Interieur Fotografie