In de winter al zomerse shots van je producten?
Laat je producten met mij mee reizen naar Tenerife! Lees meer.

Shootdag voor Webshops & Brands!

Je (fashion) producten gefotografeerd met model inclusief visagie op de mooie locatie van Spees Daglichtstudio!

Fashion fotoshoot met tassen van Berba | Modefotografie

Herken je dit?

Je wilt dit allemaal graag anders en het liefst ook meer vrijheid, maar je komt tijd te kort doordat je alles zelf doet. 

Waarom fashionfotografie zo belangrijk is voor je webshop

Tijdens mijn werk als creative manager werd al snel duidelijk hoe belangrijk goede productfoto’s zijn voor je webshop.

Goede productfoto’s die het product duidelijk en helder laten zien zorgen voor minder retouren en meer vertrouwen bij de klant.

Maar met alleen foto’s met een witte achtergrond kom je er niet. Het is zó belangrijk om je klanten te inspireren met een levensstijl. Laat zien hoe de kleding, schoenen, sieraden, accessoires, en tassen gebruikt kunnen worden en hoe het bij een model staat.

Zo help je de klant een voorstelling te maken van hoe jouw producten in hun leefomgeving past. Ook zijn fashion foto’s veel leuker om te delen op bijv. social media en zullen jouw klanten je sneller volgen, je berichten delen en (vaker) bij je bestellen omdat ze fan van je zijn!

Je begrijpt waarschijnlijk nu wel waarom mode fotografie zo belangrijk is voor je webshop. Maar misschien denk je nu ook wel: ‘Hoe ga ik dat in hemelsnaam allemaal doen?’ Je hebt de techniek niet onder de knie… je hebt de juiste apparatuur niet… waar haal je de tijd en het geld vandaan om zo’n shoot te organiseren?!

Fashion fotoshoot met tassen van Berba | Modefotografie

Dat kan anders!

Hoe fijn zou het zijn als je die in-action fashion foto’s van je producten hebt, die helemaal passen bij jouw brandig! Zonder dat je zeeën aan tijd en geld kwijt bent aan het organiseren van zo’n shoot. Want je moet een toffe locatie regelen, modellen, een visagist en natuurlijk een fotograaf! Stel je eens voor dat dat gewoon voor je geregeld is en jij daardoor meer tijd overhebt voor de dingen waar je webshop echt om draait: méér sales maken!

Daar heb ik wat op bedacht!

Een unieke kans voor jouw webshop!

Vrijdag 23 september organiseer ik namelijk een fashion shootdag mét visagie op de mooie interieur locatie van Daglichtstudio Spees!

Dit is een unieke kans voor webshops om mooie foto’s van je producten (kleding, sieraden, tassen, schoenen, accessoires etc.) te laten maken voor een betaalbare prijs! Foto’s waarmee je jouw klanten inspireert én converteert!

We zullen 2 uur lang helemaal voor jou reserveren!

Inclusief Professionele Visagie

Het eerste uur zal visagist Kaylee Vader de complete make-up look van je model verzorgen (ik help je met het vinden van een geschikt model dat past bij jouw merk).

Je kunt hierbij kiezen uit 3 basic looks, 3 medium looks en 3 glam looks. In totaal dus 9 make-up looks! Je kan met Kaylee overleggen welke het beste bij welke huidtype past. Voorbeelden van looks zijn:

Inclusief een toffe locatie t.w.v. 175,-

Het tweede uur ga ik, als mode en productfotograaf, de producten met je model fotograferen! We gaan creatief aan de slag in de mooie kleurrijke daglichtstudio Spees, vlak bij Rotterdam!

De locatie is ingericht met trendy props en leuke hoekjes om gevarieerde beelden te maken! Er is veel licht, en volgens eigenaar Kelly is er altijd wel een raam waar de zon door kan schijnen. Ook zal ik mijn eigen fotografie lampen meenemen om eventueel wat producten extra uit te lichten.

Ik heb zin in de fashion shoot! Jij ook?

"Voor mijn bedrijf had ik product foto's nodig. Hiervoor de diensten van Vera ingeschakeld en wat ben ik blij met deze keuze!🤩 Wanneer mijn volgende batch binnen is, weet ik al waar ik het naar doorzet. 👊"
Product Modelfotografie
Oran
Kroeler
"Leuk om met Vera samen te werken! Ben heel erg tevreden met het eindresultaat van de productfoto’s. Ze reageert ook snel en stelt zich meteen beschikbaar voor eventuele aanpassingen in de bewerking. Dat werkt super fijn!"
Anne
BEARE AMSTERDAM

Na de shoot heb je

Kortom: alles wat je nodig hebt voor meer verkopen van jouw producten!

Dit is hoe het werkt!

1. Connecting

Allereerst is het fijn om elkaar te leren kennen: wie ben jij, wat voor bedrijf heb je, wat verkoop je en waarom?  Dit kunnen we allemaal bespreken! Ik hoor graag je ideeën en denk met je mee!

2. Moodboard

We maken een persoonlijk moodboard met de stijl van de mode shoot en de producten. Zo weten we zeker dat we op een lijn zitten!

3. Let's talk make-up!

Het eerste uur zal visagist Kaylee Vader de complete make-up look verzorgen! Je kunt hierbij kiezen uit 3 basic looks, 3 extra looks en 3 glam looks. In totaal dus 9 make-up looks! Je kan met Kaylee overleggen welke het beste bij de huidtype past.

4. Shoot time!

Nadat de make-up van je model is gedaan, zijn we klaar voor de shoot! Woop wooop! Ik zal, als mode- & productfotoraaf, het tweede uur mooie foto’s maken van de producten met verschillende poses in alle hoekjes en plekjes van Daglichtstudio Spees! Denk aan close-up, overview, portrait, detail shots.

5. De bewerking

Na de fashion shoot zal ik de foto’s naar je sturen voor een selectie via een online gallery. Jij kent je brand natuurlijk het beste! Zodra je de selectie hebt doorgegeven ga ik aan de slag om de foto’s zorgvuldig na te bewerken.

6. Ready, set, GO!

Ben je tevreden? De foto’s zijn ready to go om je webshop, socials, nieuwsbrieven, catalogi te vullen met je nieuwe productfoto’s! Let’s sell!

What's included?

De investering voor de Fotoshoot inclusief locatie en visagie is:

449,-

Excl. btw

Let op: Dit is een Regular Bird ticket en kan je vanaf 15 juli t/m 1 september bestellen. Daarna zal de Late Bird prijs gelden van 499,-.

Dit zeggen anderen!

"Vera heeft me ontzettend goed geholpen met de foto's voor mijn webshop! De foto's zijn prachtig en ze passen precies in het plaatje wat ik voor ogen had. Daarnaast heeft ze eerder dan verwacht de foto's geleverd en heeft ze een eerlijke prijs gevraagd voor de shoot. Een aanrader wat mij betreft!"
Jim
RAUA
"Ongeveer twee weken geleden een fotoshoot gehad voor het bedrijf waar ik werk. Vera is de hele dag op locatie geweest en heeft echt prachtige foto's geschoten, waar amper bewerking voor nodig was. 😉 De samenwerking verliep erg prettig en Vera is erg professioneel ingesteld. Voor de volgende fotoshoot gaan we zeker contact opnemen met Vera!"
Fashion fotoshoot met tassen van Berba | Modefotografie
Maayke
Berba Lederwaren

Let's book!

Laden...

Veel gestelde vragen (FAQ)

Wat leuk dat je een fashion shoot wilt boeken! Je kunt dit doen door het bovenstaande formulier in te vullen. Zodra ik je reservering ontvangen heb, neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Lukt het niet? Stuur dan even een mail naar info(@)verayve.com of een DM op instagram @verayve.photo.

De shootdag is o.a. geschikt voor alle bedrijven en webshops die hun klanten willen inspireren met sfeervolle product fotografie. Zelf heb ik een aantal jaar bij een bedrijf gewerkt als creative manager. Daar werd het al snel duidelijk dat je met alleen product foto’s met witte achtergronden er niet meer komt. Het is zó belangrijk om je klanten te inspireren met een levensstijl. Laat zien hoe de kleding, schoenen, sieraden, accessoires, en tassen gebruikt kunnen worden en hoe het bij een model staat.

Zo help je de klant een voorstelling te maken van hoe jouw producten in hun leefomgeving past. Ook zijn fahsion foto’s veel leuker om te delen op bijv. social media en zullen jouw klanten je sneller volgen, je berichten delen en (vaker) bij je bestellen omdat ze fan van je zijn!

Heb je een aantal producten die je met model gefotografeerd wil hebben? Dan is dit dé kans om dat op een makkelijke manier en toffe locatie te doen! We maken creatieve en gevarieerde beelden, compleet verzorgt met visagie!

Ja, om de shoot te laten slagen is het fijn als je zelf een model regelt, jij weet immers het beste welk gezicht het beste bij je merk past. Wel kan ik je helpen bij het zoeken naar een model, hiervoor kan ik mijn netwerk aanspreken.

Tijdens de shootdag is er plek voor 1 model.

Wil je meerdere modellen laten fotograferen? Dat kan, boek dan 2 tijdslots achter elkaar.

Het liefst werk ik met een thema, bijvoorbeeld een paar steekwoorden die jouw bedrijf en producten omschrijven en die centraal staan in de shoot. Samen maken we een moodboard om de stijl op elkaar af te stemmen zodat we zeker weten dat we op dezelfde lijn liggen en ter inspiratie van bijv. poses.

Afhankelijk van onze afspraken maak ik verschillende foto’s van het model en van je producten in close-up, detail en overzicht, zodat je gevarieerde beelden krijgt die je kan kan gebruiken voor je website, social media maar ook voor drukwerk.

Don’t worry, ik zorg voor alle apparatuur die ik nodig heb! Zelf heb ik 2 studiolampen tot mijn beschikking dat is handig voor wat extra licht.

Als de fotoshoot klaar is, deel ik de onbewerkte foto’s via een online gallery waar jij vervolgens een selectie uit kunt maken. Zodra je de selectie hebt doorgegeven ga ik ermee aan de slag om ze zorgvuldig te bewerken. Denk aan witbalans, contrast, kleur, maar ook tijdelijke onzuiverheden (zoals puistjes etc) haal ik weg.

Je kunt zelf 25 foto’s selecteren met de mogelijkheid tot bijbestellen van 15,- per stuk.

De selectie zul je binnen 2 weken via een online drive kunnen maken. Afhankelijk van hoe snel jij de selectie maakt zal ik de foto’s binnen 1  à 2 weken bewerkt leveren in HD en WEB (onder de 1mb) formaat.

Wil je iets veranderen aan de foto’s? Dan kan je dit natuurlijk aangeven en zal ik dit direct verbeteren. Ben je tevreden? De foto’s zijn direct klaar om te downloaden.