Stoere product fotoshoot met LEDR shop

Sfeervolle product fotografie

Het blijft toch altijd heel bijzonder om bij iemand thuis in het interieur de stoere producten van @ledrshop (www.ledrshop.com) te mogen foto- en videograferen tijdens een product fotoshoot! Echt een kijkje bij iemand binnen en dan ook nog eens zo mooi ingericht! (Heel gevaarlijk wel want je doet ook ontzettend veel inspiratie op voor je eigen huis! ahah)

Wat ik ook zo leuk vind van zo’n stoere product fotoshoot is dat je niet alleen een kijkje hebt in iemands huis, maar ook nog eens de bewoners leert kennen! Zo’n shoot duurt vaak wel een hele dag, dus je krijgt heel veel mee en kan ook gezellig kletsen!

Hieronder een selectie van de foto’s die zijn gemaakt in het stoere huis van @huisjevandekruikjes. Ook kun je de product video van de Book Lamp en brand video van LEDR die ik daar geschoten heb bekijken.

Benieuwd naar de behind the scene beelden? Neem een kijkje op mijn instgram @verayve.photo en laat me vooral in een comment weten wat je van de shoot en de blogs vind!

Welke productfotografie is geschikt voor mijn bedrijf?

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Ik denk graag met je via een vrijblijvend adviesgesprek of download mijn gratis e-guide.