Styled tafelsetting fotoshoot met Cotton Ball Lights

Styled tafelsetting fotoshoot voor product fotografie

Voor een styled fotoshoot van Cotton Ball Lights heb ik samen met stagiaire Yennhi een geweldige tafelsetting mogen stylen, foto- en videograferen! Super leuk te doen!

Hoe gaat zo’n styled tafelsetting fotoshoot in zijn werk?

Allereerst had ik samen met collega Iris (marketing & sales) nieuwe cotton ball combinaties samengesteld voor het komende winter seizoen. Dat betekent; warme trendy kleuren en een tintje kerst! 

We pakken alle 60+ kleuren cotton balls erbij en gaan met de populairste kleuren nieuwe combinaties maken! Dat kan echt vanalles zijn! Maar we kijken natuurlijk wel naar de kleurencombinaties die al goed verkopen, en naar de allerlaatste kleuren trends van winter 2020!

Als alle combinaties zijn samengesteld, en we tevreden zijn dan kan het shooten beginnen! Voor deze styled fotoshoot had ik moodboards gemaakt van verschillende tafelsettings. Welke kleur tinten willen we laten terug komen in de tafelsetting? En hoe komt het product, de cotton ball lichtslinger én de kerstballen, het mooist tot z’n recht? Dat zijn vragen waar je natuurlijk rekening mee moet houden. Gelukkig is er op pinterest ontzettend veel te vinden!

Spullen inkopen voor de tafelsetting fotoshoot

Ik had 5 verschillende kleuren tafelsettings bedacht,  daar moet natuurlijk ook wel leuke spullen voor ingekocht worden! Iris en ik ging dus op een donderdag middag op pad naar de Xenos, Casa en Intratuin om diverse tafelsetting spullen te kopen voor de styled fotoshoot! Super leuk om te doen maar oh oh wat gevaarlijk! Ik heb zoooooveeel inspiratie opgedaan voor mijn eigen tafelsetting! Haha!

De dag van de styled tafelsetting fotoshoot

Jawel, de dag van de styled fotoshoot was die ene hele warme dag in september! Het was opeens 30 graden! Precies wanneer wij een tafelsetting shoot willen houden met kerstthema! Dit was me al eens eerder overkomen. Toen was het plan ook om de nieuwe kerst collectie te fotograferen en op een of andere manier was dat gepland in de heetste week van juli! Dus dit jaar dachten we, weet je wat, we doen het iets later in het jaar i.v.m het weer…. hahah. achja.

Samenwerking tot succes!

Tijdens de fotoshoot had ik een goede samenwerking met staigiare Yennhi. Zij hielp met het aankleden van de verschillende tafelsettings zodat ik me kon bezighouden met de camera’s! Voor deze shoot hebben we verschillende video’s en foto’s gemaakt die erg zijn aangeslagen op de website en social media!

Laat in een comment op mijn instagram @verayve.photo weten wat je van deze styled tafelsetting shoot vind! Altijd leuk om te lezen en om je te leren kennen!

Benieuwd wat ik voor jou kan doen?

Welke productfotografie is geschikt voor mijn bedrijf?

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Ik denk graag met je via een vrijblijvend adviesgesprek of download mijn gratis e-guide.