Deze keer had ik een hele leuke lookbook fashion shoot voor kunstenaar en merk Toshy. Wie Toshy nog niet kent; Toshy is een kunstenaar uit de graffiti/streetstyle scene, hij maakt gave kunstwerken met een sociale boodschap. Naast zijn schilderijen kun je Toshy ook terug zien in andere vormen zoals wandkleden, koffers, tassen, en nu dus ook kleding onder de naam Toshy Fashion. Super tof! 

Voor de lookbook fashion shoot gingen we aan de slag met een gezellig team bestaande uit visagist Robin Caro en vier modellen die elkaar goed konden afwisselen. Dit zorgde voor een snelle doorloop tijdens het maken van de lookbook foto’s. 

Sowieso vind ik het werken in team het leukste van fashion fotografie; met z’n alle werk je aan een doel om iets heel tofs neer te zetten, en je leert ook nog eens leuke nieuwe mensen kennen! 

Voor op de website heb ik ook banners gemaakt (zie hieronder). Door de zijkanten van de foto’s te verlengen en het 1 kleur te geven, is het een rustig beeld en sluit het mooi aan bij de huisstijl van de website.

Make-up Robin Caro 
Models: Mayfa Walraven, Natascha der Kinderen, Axel Beyaert, Calvin van Rijn
Fotografie Vera Yve Fotografie
Brand: Toshy

Welke productfotografie is geschikt voor mijn bedrijf?

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Ik denk graag met je via een vrijblijvend adviesgesprek of download mijn gratis e-guide.