Urban Shoot Rotterdam met Daryl & Apollonia

Let’s shoot urban in Rotterdam!

WORK HARD, PLAY HARD.
Als je beter wilt worden, moet je werken.

Het is alweer een tijdje geleden dat we een urban shoot hebben gedaan, (Herinner je je onze shoot-dag voor Milk Kopenhagen nog?) deze keer gingen we Daryl Fijneman, (je kent haar van mijn laatste blogpost waar ik je wat vertelde over Daryl, haar werk en hoe we elkaar hebben ontmoet), Apollonia Duijster en ik naar Rotterdam.

Lekker naar buiten, wandelend door de stad, op zoek naar perfecte locaties in Rotterdam om te fotograferen voor de urban shoot. De reden dat het zo lang geleden was? Het was een beetje te koud en regenachtig denk ik tijdens de winter. Maar gelukkig was het de afgelopen weken geweldig weer! Iedereen gaat weer naar buiten. En wij ook!

Rotterdam is de perfectie locatie voor een urban shoot

Rotterdam is een perfecte locatie om dat ‘urban’ gevoel in je foto’s te krijgen. Wat ik mooi vind aan deze locatie zijn de lijnen van het gebouw, wat zorgt voor een mooi perspectief. De lijnen springen in het oog en leiden je door de foto. Het veroorzaakt een soort beweging.

Even wat anders dan een urban shoot

Eerder die dag zijn Appie en ik naar het park geweest om daar een aantal mooie portretten te schieten van haar tussen de bloemetjes. Dat is wel even wat anders dan een urban shoot. Haar blauw kleurig shirt past mooi bij de groene omgeving en geeft een zacht tintje aan de foto.

Apollonia heeft haar eigen YouTube-kanaal waar ze video’s plaatst over persoonlijke groei en zelf-liefde. In januari hebben we samen een ‘collab’ gedaan over Het leven na de kunstacademie, en hoe om te gaan met het beroemde ‘zwarte gat’. Heb je het gezien?

Anyhow, ik denk dat ik geduld moet hebben om Apollonia weer te zien, want ze heeft Nederland verlaten om bij haar oma in Griekenland te gaan wonen! 🇬🇷⁠

Dat was ‘m weer!

X

Vond je deze blog interessant? Deel deze dan op je social media.
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email