In de winter al zomerse shots van je producten?
Laat je producten met mij mee reizen naar Tenerife! Lees meer.

Win een portretshoot!

T.w.v. €195,-

Woohooee! Het is alweer januari 2022 en dat betekent dat mijn eerste jaar als freelance fotograaf er alweer op zit. Wat is dat snel gegaan zeg! Tijd om even stil te staan bij dit moment en dat even goed te vieren! Vind je niet? 

Wat kan je winnen?

Met de winactie maak je kans op een Creative Portretshoot t.w.v. 195,-! We doen het hierbij net even anders dan een normale portret shoot. We gaan creatief aan de slag met locaties, outfits, angles, poses, en maken foto’s waarbij het leven, de mind en je body worden gevierd op een creatieve manier! Oftewel; empowerment shoots!

Het leuke is dat deze shoot ook geschikt is voor ondernemers als een personal branding shoot, maar dan net even anders! We maken het model in je los en laten je stralen op de foto’s!

Creatieve Fotoshoot in de natuur
Portret van @saffirarieskin voor de zelfliefde fotoshoot

Hoe doe je mee?

❊ Volg @verayve.photo en @verayve.productfotografie op instagram
❊ Like de post met de winactie
❊ Vertel in een reactie op de post waarom je deze portret shoot wilt winnen
❊ Tag 2 anderen die hier ook in geïnteresseerd zouden zijn, of die deze portret shoot verdienen!
Extra: delen in stories mag!

De actie loopt tot dinsdag 11 januari tot 22:00u, daarna maak ik de winnaar bekend!

Heel veel plezier en ik kijk uit naar jullie reacties!

Liefs Vera

Dit zeggen anderen over de creative portrait shoot!

"Met Vera shooten is zeker een aanrader. Het is erg gezellig en ze staat ook open voor nieuwe ideeën van het model, wat ik zelf heel fijn vind. Dan kan je leuk experimenteren tijdens de shoot met erg mooie resultaten!"
Instagram shoot met @Bunganoz
Bunga
Model
“Vera is een super aardige en professionele fotografe met een heldere visie. Ze wist mij vanaf het eerste moment al op mijn gemak te stellen en dit heeft prachtige foto’s als resultaat gehad. Vera kwam met creatieve ideeën en concepten tijdens de fotoshoot. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik mijzelf van een andere kant zag, ik vond de foto’s prachtig!”
Creatieve Fotoshoot
Naomi
“Ik heb meerdere keren met Vera samen geshoot, Vera is een hele lieve spontane meid. Ze neemt goed de regie binnen een fotoshoot maar staat ook zeker open voor andere ideeën, deze fijne samenwerking met Vera zorgt voor een super eindresultaat!”
portret en lifestyle fotoshoot met instagrammer Pien van der Sommen
Pien
Fashion Instagrammer
“Het is onwijs ontspannen om met Vera te shooten. Ze stelt je op je gemak en geeft goede aanwijzingen. Zo wordt er een creatieve en relaxte omgeving gecreëerd waar ook ruimte is voor input van het model. Vera zorgt ervoor dat je binnen 5 minuten zekerder in je schoenen staat voor de camera. Het is een feestje om mee samen te werken!”
Urban shoot Rotterdam met Daryl Fijneman
Daryl
Video- en performance artist

Disclaimer

– Deze winactie is niet gesponsord of beheerd door Instagram.
– Minderjarig? Dan heb je toestemming nodig van een ouder om mee te kunnen doen.