Zelfliefde fotoshoot met @saffirarieskin

Jaa! Deze week heb ik weer een nieuwe shoot gehad en wel een heel bijzondere! Namelijk een fotoshoot met het thema zelfliefde met model en influencer Saffira (@saffirarieskin)! Benieuwd hoe dat ging en waarom je een zelfliefde fotoshoot zou boeken? Lees snel verder!

Zelfliefde als thema voor de fotoshoot

Zelfliefde, zelfbeeld, self-care, body-confidence, mentale gezondheid, uitstraling, lekker in je vel zitten, woorden die een doorlopend thema zijn in mijn fotografie werk maar ook in mijn privé leven. 

Model en influencer Saffira kan hierover meepraten. Zelf zet ze zich in voor onder anderen deze thema’s op haar instagram @saffirarieskin_com. Ook wordt ze regelmatig uitgenodigd voor podcasts om mee te praten en mensen te inspireren.

De dag van de fotoshoot

De zelfliefde fotoshoot vond plaats bij Saffira thuis. Dit omdat het een intieme shoot zou worden en het dan fijn is om in je eigen veilige omgeving te zijn (en het regende en waaide het ook ontzettend die dag). We begonnen allebei met een gezonde dosis spanning.

Ik heb natuurlijk al wel meer fotoshoots gehad maar het blijft toch iedere keer weer spannend als je iemand voor het eerst ontmoet, zeker in deze setting! Saffira had een paar mooie outfits klaargelegd waaruit we het eerste setje kozen. Of ja, setje, ik moet eigenlijk huidskleurige body zeggen die haar overigens prachtig stond!

Locatie van de zelfliefde fotoshoot

Saffira heeft een hele witte slaapkamer; met witte muren, witte gordijnen en witte lakens! Een goede locatie voor de eerste fotosessie dus! We gingen aan de slag met een aantal portretten van haar gezicht en na mate het comfortabeler werd zoomde we langzaam uit tot een full body shot! Prachtig!

Waarom een zelfliefde fotoshoot?

Allebei hebben we op ons eigen manier gestruggled met zelfliefde. En ik weet dat we niet de enige zijn! Het is soms moeilijk om het negatieve beeld van jezelf los te laten en je te richten op het positieve. We zijn zo gewend aan de perfecte lichamen en beelden op social media. Dat kan je ontzettend onzeker maken! Een persoonlijke fotoshoot kan je helpen die ene boost te geven voor meer zelfliefde. Je geeft wat tijd aan jezelf, wat aandacht, je ziet jezelf op een andere manier, een mooie manier en denkt ‘hee ik mag er zijn’.

Deze fotoshoot laat dus zien dat ieder op haar/zijn/hem eigen manier prachtig is. All you have to do is own it!

Benieuwd naar de behind the scene beelden? Neem een kijkje op mijn instgram @verayve.photo en laat me vooral in een comment weten wat je van de shoot en de blog vind!

Vond je deze blog interessant? Deel deze dan op je social media.
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email