Vera IJzelenberg

Mode- & Productfotograaf

Ik help webshops aan sprekende foto’s van hun producten en collecties. Foto’s waarmee je jouw klanten inspireert én converteert!

Telling stories

Ik leef voor het verbeelden van verhalen en denk dan ook graag mee hoe we jouw brandstory op een positieve en inclusieve manier in beeld kunnen brengen.

Dit doe ik door brainstorm calls waarbij we samen gaan kijken naar je stijl, naar wat jij belangrijk vind, en wat je de wereld wilt vertellen. We gaan dan ook niet zomaar foto’s maken, maar kijken echt hoe jouw producten en visie het mooist tot zijn recht komt. 

Door mijn Grafisch achtergrond heb ik o.a. ervaring in het maken van social media content, website banners, flyers, posters, brochures en magazines. Hierdoor fotografeer ik niet alleen wat ‘mooie plaatjes’ maar weet ik welke verschillende beelden nodig zijn om ze te kunnen inzetten in diverse media. Zodat jij jouw foto’s zo breed mogelijk kan inzetten.

Wat mij inspireert

Wat mij het meeste inspireert, is de drive achter een onderneming. Jouw verhaal. Ik vind het mooi om te zien als mensen achter hun dromen aan gaan en werk daar dan ook graag aan mee!

Ik hoop dan ook mooie campagnes te fotograferen die niet alleen veel sales opleveren, maar ook een positieve impact hebben op klanten.

Het liefste fotografeer ik modellen dan ook op een krachtige en natuurlijke manier, zonder te veel retouche. Juist die ‘imperfecties’ maken een verhaal echt en compleet.

Daarbij geloof ik heilig in het supporten van elkaar en het bundelen van krachten. Ieder heeft een eigen talent, kracht en visie die het verdient om uitgelicht te worden.

Het is geen wedstrijd wie er het beste is, maar een samenwerking om met elkaar succes te behalen.

Met deze visie werk ik dan ook graag samen met een creatief team om beelden te maken die bijdragen aan het succes van jouw bedrijf.

Ready to meet?