In de winter al zomerse shots van je producten?
Laat je producten met mij mee reizen naar Tenerife! Lees meer.

Lookbook Fotografie

Productfotografie met model in studio

Tijdens de lookbook fotoshoot maken we foto’s van jouw producten met modellen. Zo kan de klant zien hoe de producten eruit zien, maar ook geïnspireerd worden door hoe de outfit gedragen kan worden.

Hoe werkt het?

Model

Voor een snelle workflow kan een ervaren model erg prettig werken. Je kan zelf een model regelen of ik kan je helpen bij het zoeken naar een geschikt model.

Visagie

Voor een professionele look is het aan te raden om een visagist in te huren. Bespreek wat voor look bij de shoot past. Ik werk regelmatig met visagisten, dus ik kan je er zeker eentje aan raden.

Styling

Tijdens de fotoshoot is het belangrijk dat er altijd iemand beschikbaar is die de styling van het haar & outfits in de gaten houd. Maar nog belangrijker; de producten zelf. Hier heb ik zelf niet altijd tijd voor, en kan ik mij puur richten op de fotografie. Dit zorgt er voor dat al je producten altijd perfect op de foto staan.

Locatie + Studio apparatuur

Ik ben flexibel en reis graag naar de dichtstbijzijnde studio bij jou in de buurt. De prijzen zijn exclusief locatie. Het kan  soms nodig zijn om nog extra apparatuur te huren als die niet aanwezig zijn op de locatie.

Wat kan je verwachten?

Let's start!

Eerder werk:

Veel gestelde vragen

Wat leuk dat je een shoot wilt boeken! Je kunt dit doen door een email te sturen naar info(@)verayve.com of door het bovenstaande contactformulier in te vullen. Zodra ik je bericht ontvangen heb, neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Dat hoeft niet, maar in mijn ervaring werkt het wel makkelijker als je (of iemand van je bedrijf) aanwezig is. Zo kunnen we ook tijdens de shoot snel schakelen.

Ook maak ik gebruik van een tethered kabel zodat het team mee kan kijken op mijn laptop tijdens de shoot. Dit is handig voor directe feedback tijdens de productshoot.

Afhankelijk van onze afspraken maak ik verschillende foto’s van de producten in close-up, detail en overzicht, zodat je gevarieerde beelden krijgt die je kan inzetten voor je website en catalogus.

Zelf heb ik 2 studiolampen tot mijn beschikking en zal ik gebruik maken van een tethered kabel zodat ik direct kan checken of de foto’s scherp en goed zijn.

Als ik klaar ben met de productfoto’s ga ik ermee aan de slag om ze zorgvuldig te bewerken. De achtergrond wordt, verwijdert en ook kan ik schaduw toevoegen. De foto’s worden geleverd in HD en WEB formaat (onder de 1 mb) De prijs is inclusief bewerking.

De foto’s worden geleverd in HD (High Resolution) en in WEB formaat. Je kunt zelf aangeven in hoeveel pixels breed je de WEB foto’s wilt ontvangen. Dat kan bijvoorbeeld 1200 x 1200px zijn. Daarnaast zorg ik ervoor dat de bestandsgrootte onder de 1 mb zit zodat de foto’s bij het uploaden op je website, je webshop niet vertraagd.

Ja zeker. Ik maak gebruik van een tethered kabel zodat het team mee kan kijken op mijn laptop tijdens de shoot. Hierdoor is het mogelijk om op locatie eventueel al de foto’s uit te kiezen.

Is daar geen tijd voor dan kan dit ook later via een online gallery.

Afhankelijk van de shoot en wat we afspreken zul je de foto’s binnen 2 weken via een online drive ontvangen.

Wil je iets veranderen aan de productfoto’s? Dan kan je dit natuurlijk aangeven en zal ik dit direct verbeteren. Ben je tevreden? De foto’s zijn direct klaar om te downloaden.