In de winter al zomerse shots van je producten?
Laat je producten met mij mee reizen naar Tenerife! Lees meer.

Updates & info

Update december 2022:
In januari al zomerse shots van je producten? Laat je producten met mij mee reizen naar Tenerife! Speciaal voor webshops met kleine producten! Meer info lees je hier.
Update april 2022:
Vrijdag 23 september organiseer ik een shootdag voor webshops en brands mét visagie op een hele toffe locatie! Claim hier je spot!
Update februari 2022:
YES! Een van mijn doelen dit jaar is om mijn bedrijf zo duurzaam mogelijk te maken. Hoe ik dat wil doen? Dat lees je hier.
Update januari 2022:
Mijn eerste jaar als freelancer zit erop en dat vier ik! Kijk op deze pagina of op mijn instagram (@verayve.photo) wat je moet doen om een portretshoot te winnen.
Update dec 2021:
Ook heb ik nu een shop geopend bij Werk aan de Muur. Je kunt de prints bekijken via deze link.
Update oktober 2021:
Spannend! Ik heb een shop geopend waar ik mijn fotografie werk verkoop. Voornamelijk van mijn reizen. Je kunt de prints bestellen via deze link.
Update augustus 2021:
De agenda van augustus en september staat weer open! Plan nu je shoot in!
Let op; 4 t/m 14 oktober ben ik met vakantie. Wil je in oktober een shoot plannen? Dit kan vanaf 15 oktober weer!
Update juli 2021:
Van 17 juli t/m 1 augustus geniet ik van een vakantie. Het kan dus zijn dat het iets langer duurt voordat je antwoord krijgt. Tot snel weer!
Update april 2021:
Deze maand organiseer ik op verschillende plekken minishoots. O.a. in Breda, Rotterdam en Zeeland. Reserveer je plekje op de minishoot pagina.
Update februari 2021:
Ik organiseer een winactie! Kijk op mijn instagram (@verayve.photo) wat je moet doen om een shoot te winnen.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Wat leuk dat je een shoot wilt boeken! Je kunt dit doen door een email te sturen naar info(@)verayve.com of door het contactformulier in te vullen onder het kopje ‘contact’. Zodra ik je bericht ontvangen heb neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Ik ben flexibel dus we kunnen samen kijken naar een geschikte datum. Houd er rekening mee dat weekenden de meest gevraagde dagen zijn. Om teleurstelling te voorkomen is het handig om ruim van te voren te boeken. Soms komt het voor dat er toch een gaatje vrij komt op korte termijn, hiervoor maak ik gebruik van een reservelijst. Is je boekdatum ver in de toekomst en zou je toch liever eerder willen? Dan kan ik je op de reservelijst zetten en bel ik je zodra iemand afzegt.

Ik ga uit van goed vertrouwen en zal bij fotoshoots van 1 – 4 uur vragen om het factuurbedrag te voldoen vlak na de fotosessie. Als ik voor een groter dagdeel of grotere bedrijfsopdrachten wordt gevraagd, zal ik een aanbetaling vragen. Dit overleggen we van te voren via een offerte.

Als de fotoshoot is geweest zal ik met je foto’s aan de slag gaan om ze te bewerken. Afhankelijk van de shoot en wat we afspreken zul je de foto’s 1-3 weken via een online drive ontvangen.

Ik fotografeer in RAW, dat zijn grote bestanden die veel informatie van de foto bevat. Om de foto’s zo mooi mogelijk tot z’n recht te laten komen is het nodig om de ruwe foto’s één voor één te bewerken. Ook voeg ik soms meerdere foto’s bij elkaar om die ene top foto te maken! Bij het bewerken kijk ik naar de belichting, contrast, kleurtemperatuur etc.

Hoe nieuw de producten ook zijn, ze kunnen alsnog krasjes, pluisjes of andere onzuiverheden bevatten. Deze haal ik zorgvuldig weg. 

Bij shoots op locatie kunnen er soms ook objecten in beeld zijn die we ter plaatsen niet kunnen weghalen, denk aan bijvoorbeeld stopcontacten. Deze kunnen afleiden van het producten en verwijder ik tijdens de nabewerking.

Het zoeken van een locatie hoef je niet alleen te doen. Zelf heb ik natuurlijk al wel wat gave plekjes in Nederland ontdekt zowel in de stad als in de natuur. Maar je kan zelf ook met voorstellen komen. Ik geloof heilig in de kracht van samenwerken en samen vinden we de mooiste locaties voor jouw fotoshoot.

Locaties in het buitenland kunnen natuurlijk ook!

Dat is niet erg, ik ben flexibel en kan jullie kant op komen. Wel reken ik een kleine reiskostenvergoeding (€ 0,25 p/km) vanaf mijn woonplaats in Breda. Ook ben ik regelmatig in de buurt van Rotterdam en Goes, Zeeland te vinden. 

Bij regen kunnen we overleggen of de shoot doorgaat of niet. Soms heb ik hele verrassende shoot locaties gevonden juist omdat we moesten afwijken van het plan. Te veel regen? Dan plannen we gewoon een nieuwe afspraak in.