Veelgestelde Vragen (FAQ)

Wat leuk dat je een shoot wilt boeken! Je kunt dit doen door een email te sturen naar info(@)verayve.com of door het contactformulier in te vullen onder het kopje ‘contact’. Zodra ik je bericht ontvangen heb neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Ik ben flexibel dus we kunnen samen kijken naar een geschikte datum. Houd er rekening mee dat weekenden de meest gevraagde dagen zijn. Om teleurstelling te voorkomen is het handig om ruim van te voren te boeken. Soms komt het voor dat er toch een gaatje vrij komt op korte termijn, hiervoor maak ik gebruik van een reservelijst. Is je boekdatum ver in de toekomst en zou je toch liever eerder willen? Dan kan ik je op de reservelijst zetten en bel ik je zodra iemand afzegt.

Je vind de pakketten en prijzen onder de kopjes ‘Instagram Shoot’, ‘Branding Shoot’ en ‘Product Shoot’. Pakket op maat? Dat kan! Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en samen spreken we over de mogelijkheden.

Ik ga uit van goed vertrouwen en zal bij fotoshoots van 1 – 4 uur vragen om het factuurbedrag te voldoen vlak na de fotosessie. Als ik voor een groter dagdeel of grotere bedrijfsopdrachten wordt gevraagd, zal ik een aanbetaling vragen. Dit overleggen we van te voren via een offerte.

Als de fotoshoot is geweest zal ik met je foto’s aan de slag gaan om ze te bewerken. Afhankelijk van de shoot en wat we afspreken zul je de foto’s 2-4 weken via een online drive ontvangen.

Ik fotografeer in RAW, dat zijn grote bestanden die veel informatie van de foto bevat. Om de foto’s zo mooi mogelijk tot z’n recht te laten komen is het nodig om de ruwe foto’s één voor één te bewerken. Ook voeg ik soms meerdere foto’s bij elkaar om die ene top foto te maken! Bij het bewerken kijk ik naar de belichting, contrast, kleurtemperatuur etc. Pukkeltjes kunnen eventueel weggewerkt worden maar ik probeer zoveel mogelijk bij de werkelijkheid te blijven.

Het zoeken van een locatie hoef je niet alleen te doen. Zelf heb ik natuurlijk al wel wat gave plekjes in Nederland ontdekt zowel in de stad als in de natuur. Maar je kan zelf ook met voorstellen komen. Ik geloof heilig in de kracht van samenwerken en samen vinden we de mooiste locaties voor jouw fotoshoot.

Dat is niet erg, ik ben flexibel en kan jullie kant op komen. Wel reken ik een kleine reiskostenvergoeding (€ 0,25 p/km) vanaf mijn woonplaats in Rotterdam. Ook ben ik regelmatig in de buurt van Goes, Zeeland te vinden. 

Het moodboard is gemaakt, locatie staat vast, de concrete plannen van de shoot zijn doorgesproken en nu? Zorg er in ieder geval voor dat je goed uitgerust bent en een volle maag hebt op de dag van de shoot. Feel good, look good zeggen ze niet voor niets! En voor de rest gaan we vooral plezier maken! Wil je meer tips voor de voorbereiding of lezen hoe zo’n dag eruit ziet? Kijk eens tussen mijn blogs.

Bij regen kunnen we overleggen of de shoot doorgaat of niet. Soms heb ik hele verrassende shoot locaties gevonden juist omdat we moesten afwijken van het plan. Te veel regen? Dan plannen we gewoon een nieuwe afspraak in.