Campagne modefotografie

Tell your brandstory

Met een campagne shoot pakken we helemaal uit om de ultieme product beleving neer te zetten die aan sluit bij jouw merk! 

Hoe werkt het?

1. Voorkeuren aangeven

Wat voor bedrijf heb je, wat verkoop je en waarom? Ik hoor graag je ideeën over de productfoto’s en wat je wensen zijn. Hierin denk ik graag met je mee.

2. Moodboard

Door middel van een moodboard bespreken we de stijl. Zo weten we zeker dat we op een lijn zitten.

3. De locatie

Ik help je graag met het vinden van de juiste locatie in binnen- en buitenland. Denk bijvoorbeeld aan mooie interieurs, ingerichte daglichtstudio’s, maar ook aan tuinen en parken.

4. Shoot time!

Afhankelijk van onze afspraken maak ik verschillende foto’s van de producten met model in total shots, close-up, detail en overzicht, zodat je gevarieerde beelden krijgt die je kan inzetten voor je website en catalogus.

5. De bewerking

Na de shoot zal ik de foto’s naar je sturen voor een selectie. Zodra je de selectie hebt doorgegeven ga ik aan de slag om de foto’s zorgvuldig na te bewerken. 

6. Ready, set, SELL!

Ben je tevreden? De foto’s zijn ready to go om je webshop, socials, nieuwsbrieven, catalogi te vullen met je nieuwe productfoto’s! Let’s sell!

Wat kan je verwachten?

Productshoot Sieraden Campagne door productfotograaf Vera Yve Fotografie
Productshoot Sieraden Campagne door productfotograaf Vera Yve Fotografie

Services

Campagne modefotografie

Je producten gefotografeerd met model op een toffe locatie. Voor producten zoals; sieraden, tassen, accessoires, kleding, schoenen etc.

Ik help je graag dit te realiseren!

Waar ik voor zorg: alles wat met fotografie te maken heeft, denk aan; moodboard, de camera-apparatuur, studiolampen, (waar nodig) aansturing op locatie etc.

Waar ik bij kan helpen: het vinden van een geschikte locatie, stylist en eventuele modellen.

Hierbij werk ik met een projectprijs.

Lookbook shoot

Tijdens de lookbook fotoshoot maken we foto’s van jouw kleding/producten met modellen in een studio.

Hierbij werk ik met een prijs per foto.

Wat zeggen opdrachtgevers

"Vera is echt een topper, heb al meerdere malen met haar gewerkt en kan geen negatieve punten bedenken. Ze is creatief, accuraat, snel en vriendelijk en het belangrijkste: ze produceert super foto's!"
Productshoot Tassen Campagne door productfotograaf Vera Yve Fotografie
Berry
Vanber Bags
"Goede communicatie en heel erg tevreden over het eindresultaat! Nu meerdere opdrachten laten doen, maar over elk project echt super tevreden. Mooie en scherpe foto's en heel makkelijk en duidelijk in de communicatie!"
Close-up productfoto's van Sieraden en horloges
Nigel
Woodystore
"Ongeveer twee weken geleden een fotoshoot gehad voor het bedrijf waar ik werk. Vera is de hele dag op locatie geweest en heeft echt prachtige foto's geschoten, waar amper bewerking voor nodig was. 😉 De samenwerking verliep erg prettig en Vera is erg professioneel ingesteld. Voor de volgende fotoshoot gaan we zeker contact opnemen met Vera!"
Fashion fotoshoot met tassen van Berba | Modefotografie
Maayke
Berba Lederwaren
"Voor mijn bedrijf had ik product foto's nodig. Hiervoor de diensten van Vera ingeschakeld en wat ben ik blij met deze keuze!🤩 Wanneer mijn volgende batch binnen is, weet ik al waar ik het naar doorzet. 👊"
Product Modelfotografie
Oran
Kroeler
"Vera heeft me ontzettend goed geholpen met de foto's voor mijn webshop! De foto's zijn prachtig en ze passen precies in het plaatje wat ik voor ogen had. Daarnaast heeft ze eerder dan verwacht de foto's geleverd en heeft ze een eerlijke prijs gevraagd voor de shoot. Een aanrader wat mij betreft!"
Jim
RAUA
"Leuk om met Vera samen te werken! Ben heel erg tevreden met het eindresultaat van de productfoto’s. Ze reageert ook snel en stelt zich meteen beschikbaar voor eventuele aanpassingen in de bewerking. Dat werkt super fijn!"
Anne
BEARE AMSTERDAM

Let's start!

Eerder werk:

Veel gestelde vragen

Wat leuk dat je een shoot wilt boeken! Je kunt dit doen door een e-mail te sturen naar info(@)verayve.com of door het contactformulier in te vullen onder het kopje ‘contact’. Zodra ik je bericht ontvangen heb, neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

In mijn prijs zit inbegrepen het gebruik van; Canon RP, diverse objectieven, Manfrotto statief, Continue LED Light + octobox + statief. 

Het kan het soms nodig zijn om nog extra apparatuur te huren als die niet aanwezig zijn op de locatie. Dit zal ik met je overleggen.

Ik kan je helpen met het vinden van een juist model door mijn netwerk aan te spreken, vervolgens zal ik een grove voorselectie maken aan de hand van jouw voorkeuren en die aan je voorleggen

Voor een professionele look is het aan te raden om een visagist in te huren. Ik werk regelmatig met visagisten, dus ik kan je er zeker eentje aan raden.

Tijdens fotoshoots op locatie is het belangrijk dat er altijd iemand beschikbaar is die de styling van het haar & outfits in de gaten houdt. Maar nog belangrijker; de producten zelf. Hier heb ik zelf niet altijd tijd voor. Dit zorgt er voor dat al je producten altijd perfect op de foto staan.

Ik help je graag met het vinden van de juiste locatie in binnen- en buitenland. Denk aan; (daglicht)studio’s, gave interieurs en buiten locaties zowel in de stad als in de natuur. Ik zal je een aantal voorstellen doen, het is uiteindelijk aan jou om de knoop door te hakken en een locatie te boeken.

Ik reken een kleine reiskostenvergoeding (€ 0,30 p/km) vanaf mijn woonplaats in Breda. Ook ben ik regelmatig in de buurt van Rotterdam en Goes, Zeeland te vinden.

Bij een campagne shoot is dat wel gebruikelijk en handig. Ook maak ik gebruik van een tethered kabel zodat het team mee kan kijken op mijn laptop tijdens de shoot. Dit is handig voor directe feedback tijdens de shoot.

Afhankelijk van onze afspraken maak ik verschillende foto’s van de producten in total shots, close-up, detail en overzicht, zodat je gevarieerde beelden krijgt die je kan inzetten voor je website en catalogus.

Ik maak gebruik van een tethered kabel zodat het team mee kan kijken op mijn laptop tijdens de shoot. Hierdoor is het mogelijk om op locatie eventueel al de foto’s uit te kiezen.

Is daar geen tijd voor, dan deel ik de onbewerkte foto’s via een online gallery waar jij vervolgens een selectie uit kunt maken. Zodra je de selectie hebt doorgegeven ga ik ermee aan de slag om ze zorgvuldig te bewerken.

Ik fotografeer in RAW, dat zijn grote bestanden die veel informatie van de foto bevat. Om de foto’s zo mooi mogelijk tot z’n recht te laten komen is het nodig om de ruwe foto’s één voor één te bewerken. Ook voeg ik soms meerdere foto’s bij elkaar om die ene top foto te maken! Bij het bewerken kijk ik naar de belichting, contrast, kleurtemperatuur etc.

Hoe nieuw de producten ook zijn, ze kunnen alsnog krasjes, pluisjes of andere onzuiverheden bevatten. Deze haal ik zorgvuldig weg.

Bij shoots op locatie kunnen er soms ook objecten in beeld zijn die we ter plaatsen niet kunnen weghalen, denk aan bijvoorbeeld stopcontacten. Deze kunnen afleiden van het producten en verwijder ik tijdens de nabewerking.

Afhankelijk van de shoot en wat we afspreken zul je de foto’s binnen 1 week via een online drive ontvangen.

Alle foto’s ontvang je in HD & WEB formaat.

Het WEB formaat is de aangepaste maat die je aan mij doorgeeft. Je wilt bijvoorbeeld de foto’s in het vierkant, 1200px X 1200px. Dan zorg ik dat je de foto’s in dit formaat krijgt. Ook let ik er altijd op dat de WEB foto’s ONDER de 1MB groot zijn, zodat ze je website niet vertragen.

In de meeste gevallen ontvang je de factuur na de fotoshoot. Voor sommige offertes zal ik een aanbetaling vragen. Dit overleggen we van tevoren.

Wil je iets veranderen aan de productfoto’s? Dan kan je dit natuurlijk aangeven en zal ik dit direct verbeteren. Ben je tevreden? De foto’s zijn direct klaar om te downloaden. Vervolgens stuur ik de producten terug.

Bij het afnemen van mijn diensten zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing, hierin zit ook een algemene licentie bijgesloten voor het gebruik van de foto’s. Lees deze goed door voordat je de foto’s gaat publiceren.