Fashion Fotografie bij ahoy rotterdam met jesseyrodrigus

Fashion Fotografie

Met Fashion fotografie breng je jouw brand story tot leven. 

Wat is een fashion fotografie?

Met fashion fotografie vertel je een verhaal. De foto sells a lifestyle. Meestal is het doel van fotografie het aanprijzen van producten en kleding. Deze laat je terug komen in een inspirerende omgeving waar de focus ligt op de sfeer en stijl van jouw merk. Dat is dus perfect om het verhaal van jouw bedrijf, jouw brand story, te vertellen.

Creative Portrait shoot Vera Yve Fotografie

Wat is er mogelijk met de fashion fotografie?

Ontzettend veel! Je kunt denken aan een lookbook, campgane of foto’s van jouw nieuwe collectie voor op je webshop. En natuurlijk inspirerende beelden voor op de socials!

Hoe ziet zo'n fashion shoot eruit?

Eenmaal samen op pad maak ik verschillende fashion foto’s in close-up, detail en overzicht, zodat je gevarieerde fashion beelden krijgt die je kan inzetten voor je socials, maar ook je webshop, nieuwsbrieven, campganes etc.

Mode Fotografie met jesseyrodrigus

Dit zeggen anderen over de fashion shoot

"Met Vera shooten is zeker een aanrader. Het is erg gezellig en ze staat ook open voor nieuwe ideeën van het model, wat ik zelf heel fijn vind. Dan kan je leuk experimenteren tijdens de shoot met erg mooie resultaten!"
Instagram shoot met @Bunganoz
Bunga
Model
“Vera is een super aardige en professionele fotografe met een heldere visie. Ze wist mij vanaf het eerste moment al op mijn gemak te stellen en dit heeft prachtige foto’s als resultaat gehad. Vera kwam met creatieve ideeën en concepten tijdens de fotoshoot. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik mijzelf van een andere kant zag, ik vond de foto’s prachtig!”
Creatieve Fotoshoot
Naomi
“Ik heb meerdere keren met Vera samen geshoot, Vera is een hele lieve spontane meid. Ze neemt goed de regie binnen een fotoshoot maar staat ook zeker open voor andere ideeën, deze fijne samenwerking met Vera zorgt voor een super eindresultaat!”
portret en lifestyle fotoshoot met instagrammer Pien van der Sommen
Pien van der Sommen
Fashion Instagrammer
“Het is onwijs ontspannen om met Vera te shooten. Ze stelt je op je gemak en geeft goede aanwijzingen. Zo wordt er een creatieve en relaxte omgeving gecreëerd waar ook ruimte is voor input van het model. Vera zorgt ervoor dat je binnen 5 minuten zekerder in je schoenen staat voor de camera. Het is een feestje om mee samen te werken!”
Urban shoot Rotterdam met Daryl Fijneman
Daryl Fijneman
Video- en performance artist

Let's create!

Genoeg gelezen en getreuzel, laten we gaan creëren! Ik kom graag met je in contact om onze ideeën uit te wisselen. Boek nu jou gratis intake gesprek!