In de winter al zomerse shots van je producten?
Laat je producten met mij mee reizen naar Tenerife! Lees meer.

Webshop

Een van mijn foto's aan jouw muur

Afgelopen weken ben ik bezig geweest met het opzetten van een online webshop om mijn foto prints met jullie te delen. Ik vind het toch wel een beetje spannend. Waarom? Hmm… omdat het toch iets persoonlijks is denk ik…? Het zijn foto’s van mooie herinneringen. Een moment vastgelegd van hoe ik toen naar de wereld keek…

Zo zijn enkele foto’s hieronder gemaakt in het prachtige Milford Sounds, Nieuw-Zeeland. Ik denk toch wel een van de mooiste plekken die ik ooit gezien heb. Je moet het er ook maar net treffen met het licht want het is er vaak mistig. Maar wat een licht kregen wij daar te zien! Hier zie je nog de laatste zonnestralen op de bergtop. Het lijkt wel of die helemaal gloeit!

Hoe werkt het?

Hieronder zie je een selectie van de foto prints die ik verkoop via het platform Werk aan de Muur. Klik op de foto die je het meeste aanspreekt en waar je meer over zou willen weten. Vervolgens wordt je naar mijn webshop van Werk aaan de Muur gestuurd. Daar kan je voor verschillende drukwerken kiezen zoals, fotoprints, canvas, aluminium en zelfs behang!

Deel je foto!

Wat leuk dat je een van mijn prints aan je muur wilt hebben! Ik ben heel nieuwsgierig hoe dit zal staan. Tag me op instagram met @verayve.photo of stuur een foto van het resultaat naar info(@)verayve.com.

Daarnaast is de shop nog laaanggg niet aangevuld en zal ik de komende weken nog veel meer uploaden. Ook ben ik van plan regelmatig nieuw werk te maken en dit met jullie te delen.